Nzd 51 gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hurda lan bu utanmıyon mu bu araba resimlerini koymaya sitenin göz zevkini bozuyon :P:kop:
sende sağol oray kardeş bigün yolda karşılaşırız hurdanın gidişine bakarız:D

sende sağol oray kardeş bigün yolda karşılaşırız hurdanın gidişine bakarız:D

ulen midilli yolda da karşılaşırız istediğin yerde de bi sırrımız var biliosun ;) leş diosak leş gsi deil LEŞETAY :) kanka yarın yanındayım çay ısmarla öperim heee :)

bide bana astra bertone turbo jantı 4 adet :)

ya bu gsi lerde sol cama doğru sabit olan ısıtma zımbırtısının yokluğu kronikmi bendede yok buğu yapınca sol camı açamıyorum o yüzden elimle siliyorum.Yanlış görmediysem senin arabadada yok.

Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

ya bu gsi lerde sol cama doğru sabit olan ısıtma zımbırtısının yokluğu kronikmi bendede yok buğu yapınca sol camı açamıyorum o yüzden elimle siliyorum.Yanlış görmediysem senin arabadada yok.

evet yok en kıza zamanda halledicem.:D
sağol,herkeze kazasız belasız sürüşler inşallah.

Yok Kronik deilde O Genelde Senden Önceki Sahibinle Alakalı bişi ama GSİ lerin %80 ninde olmayan bişi yani seninkindede olması normal. Bende Hepsi tam ama fazla bi işe yaramıyor ;) Olmasada farketmez ama Görüntüsü Hiç Hoş deil yokluğunun :)

Bu arada Maşallah ömer kazasız Belasız Orayla gelip Bakmıştım Zaten araca Maşallah Tekrardan ;)

Geri