Nzd 51 gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet kanka gittik de bu herif ne çay ısmarladı ne kahve böle bi adam olum bu :D

bi dahakilen caymazın yanına gideriz bu adam bizle ilgilenmio :D

ewet kanka gittik de bu herif ne çay ısmarladı ne kahve böle bi adam olum bu :D

bi dahakilen caymazın yanına gideriz bu adam bizle ilgilenmio :D

olum ne adamsın be arabaya ayak üstübi baktınız işim var dediniz gittiniz:sorry:
sen gelde seni caya kahveye boğucam bekliyorum
heee nargile ne zaman istersen zaman ve saat farketmez :D

bu arabaya bende bakmıştım cennetde renault servisindeydi çok güzel bi araba size kısmetmiş kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun hayırlı olsun
öyle tahmin ediyorum ki 34 k 5115 in lexmaulunu siz aldınız o zaman üstünde lex var diimi kaç ps oldu araç ? banada lazımda yazılımı ile lexmaul manıfold bulabilirmiyiz ?

Son düzenleme:
bu arabaya bende bakmıştım cennetde renault servisindeydi çok güzel bi araba size kısmetmiş kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun hayırlı olsun
öyle tahmin ediyorum ki 34 k 5115 in lexmaulunu siz aldınız o zaman üstünde lex var diimi kaç ps oldu araç ? banada lazımda yazılımı ile lexmaul manıfold bulabilirmiyiz ?
baya uğraştım aldıktan sonra arabanın ilk halini gördüysen biliyorsundur.
Şuan lexmaul yok üzerinde verdim onu gercek sahibine geri döndü ,alt devirlerde memnun kalmadım bide lex girdiğinde dereceli girmen gerekiyor hakkını vermen lazım bende o kadar dedaya giremedim .ama yalcın abide vardı galiba forumlarda incelersen ondan bilgi alabilirsin

Şuan lexmaul yok üzerinde verdim onu gercek sahibine geri döndü ,alt devirlerde memnun kalmadım bide lex girdiğinde dereceli girmen gerekiyor hakkını vermen lazım

:rolleyes::rolleyes:

Bu araç lex olmadan olmaz Ömer.Arabayı verde lex,dereceli kolay :D

olum ne adamsın be arabaya ayak üstübi baktınız işim var dediniz gittiniz:sorry:
sen gelde seni caya kahveye boğucam bekliyorum
heee nargile ne zaman istersen zaman ve saat farketmez :D

ctesi akşamı sen ben samet caymazıda al sen ben sameti alır gelirim gidelim tophaneye kanka

Geri