OCAK 2011 - Ayın Otomobili Anketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OCAK 2011 - Ayın Otomobili Anketi

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vectrada sağlam emek var.

Ben de katılmak için PM atmıştım ama =)

Cali zaten canımızı okuyor birde OPC tam olurdu :kop::kop:

OPC bi kaç gömlek üstün olurdu bu ankete,

Ghent 'e rakip olurum diyen varsa Şubat için katılıma çağıralım o arkadaşı/ arkadaşları...
fiyatından başka ne üstünlüğü olacak opc nin biraz daha açar mısın Umut dünyadaki calibra fanları bu yorumunu okusa çok üzülürler :D

Bir tane GTC vardı OPC görünümlü o olursa olur sanki :D:D

OPC bi kaç gömlek üstün olurdu bu ankete,
tam anlamadım şimdi opc ankete katılmak için başvurdu ama siz bu anketteki arabalarla kıyaslanamaz diyip ankete sokmadınız öyle mi? hem bunu siz değil forumdaki arkadaşlar değerlendirmeli.

Bir birlerine rakip olamıyacak araçların sınıflandırılması normal.:) Bence Calibralar da başka bir ay değerlendirmek daha güzel olurdu :D

benim şu ankette değerlendirilmem gereksiz benim aracımı hangisiyle kıyas yapacağız? sınıf sınıf olması gerekirdi.300 bg lik bir araç bu ayarda olan araçlarla ankete girmeli.

tam anlamadım şimdi opc ankete katılmak için başvurdu ama siz bu anketteki arabalarla kıyaslanamaz diyip ankete sokmadınız öyle mi? hem bunu siz değil forumdaki arkadaşlar değerlendirmeli.

haklısınız, zamanında tecrübe edindik o yüzden bu ankete koymak istemedim,

fiyatından başka ne üstünlüğü olacak opc nin biraz daha açar mısın Umut dünyadaki calibra fanları bu yorumunu okusa çok üzülürler :D

aynı şekilde katılıyorum, bi üstünlüğü yok benim için de, ancak çoğunluk o yönde düşünmüyor, daha önce bu durumu yaşadık,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri