Öğretmen arabaları :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bizim hocalarda da olsa keşke hepsinde broadway clio falan var :D
Kazasız belasız abi çok güzel araçlar

ezgene egzos'lere şimdiye kadar ceza yedinmi ; yani polislerle uğraşıyormusun ?
birde muayenede problem çıkarırmı ?
cevapların hayır ise senle senin egsoz'cüye gidip banada yaptıralım çok beğendim

maaşallah....

Maşallah, parıl parıl olmuş, zaten çok beğendiğim bir araç...

Maşallah, harika duruyor aman nazar değmesin.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

kaç yıllık ögrenciyim hiç bir hocamda opc paketli astra göremedim :):)

ögrenciler orda top falan oynamasın hocamm:)

masallah çok güzel duruyor

:) Teşekkürler. Umarım çok daha iyileri senin olur.Sadece fotoğraf çekimi için bahçeye koydum.Yoksa anında çizerler.Evdede iş yerinde de otoparkda duruyor.

Benim bildiğim öğretmenler sosyal hayataki zevkleri ile 1950 leri canlandırırlar dı ben mezun olanı çok şey değişmiş :D İşin şakası bir yana ikiside çok şık.

OOOOO çok şey değişti...:)

Çok şık ikiside benimkiside öğretmen arabası 2.dönem çocuklardan korumak için okulun içine parketmedim. :D

Diğer aracımı harita gibi yapmışlardı.Özellikle 1-2. sınıf öğrencileri bilmeden de olsa çiziyorlar,üzerine çıkıyorlar.Yazı çalışmalarını araç kaputu üzerinde yapıyorlar:)

ya bizim hocalarda da olsa keşke hepsinde broadway clio falan var :D
Kazasız belasız abi çok güzel araçlar

Evet genelde cliocular :)

Sonumuz böyle olacaksa ben razıyım:D Öğretmen adayıyım:D

Sana bişey söyleyeyim o zaman, eşi çalışan öğretmenlerden birçoğunun kendi evi var ve 2 araçları var.;)

pamukla nasıl uyguladınız cilayı?

Aslında bu uyguladığım cilayı pek beğenmedim.İmzamdaki fotoda da göreceksinizki daha iyi sonuçlar elde ettiğim uygulamalar oldu.

Aracı güzelce yıkayıp,kuruluyoruz.Ayna kenarları çıta altları camurluk içlerinin tamamen kuru olduğundan emin olmalıyız.Bir damla su bile mahfediyor.
Pamuğa bir miktar cilayı döküyoruz ve dairesel hareketlerle yedirerek kaportaya sürüyoruz.Bir iki dakika bekleyip başlıyoruz temiz pamukla silmeye...Unutmayın ne kadar çok silersek o kadar parlar.Ben makina ile uygulamayı sevmiyorum.Hare hare yapıyor ve kılcal cizikler daha çok belli oluyor.Araba benim hobim gibi.İnanın şahinim de olsa brodwayimde olsa aynı titizlikle bakarım(burda yalnış anlaşılma olmasın).

ezgene egzos'lere şimdiye kadar ceza yedinmi ; yani polislerle uğraşıyormusun ?
birde muayenede problem çıkarırmı ?
cevapların hayır ise senle senin egsoz'cüye gidip banada yaptıralım çok beğendim

Egzozların ikiside aktif.Bugüne kadar hiçbir polis bişey demedi.Benimki ses yada performans amaçlı değil sadece görüntü için yaptırdım.Muayene işini bilmiyorum çünki daha birbuçuk yıl var .

Bayrampaşadayım istersen gideriz ama işçiliği daha ii olan egzozcular var burda...90 tl ye yaptırdım.

Geri