Öğretmen arabaları :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
masallah canavar gibi olmus

Abi snein araba hiç öğretmen arabasını andırmyıorr:D:D
GEnelde öğretmenler kırmızı punto gibi sadelik ve orjinallikten yanadırlar senin kinin Maşallah 10 numara duruşu ve görünüşü var:D
ALLAH kaz abeladan korusun ...

Abi snein araba hiç öğretmen arabasını andırmyıorr:D:D
GEnelde öğretmenler kırmızı punto gibi sadelik ve orjinallikten yanadırlar senin kinin Maşallah 10 numara duruşu ve görünüşü var:D
ALLAH kaz abeladan korusun ...
Teşekkürler.:D.Arkadaşlar senin öğretmen olmaman lazımdı diyorlar.Hatta benim çocuğum olursa kesinlikle sende okutmam diyenler var.:p

Egzozların ikiside aktif.Bugüne kadar hiçbir polis bişey demedi.Benimki ses yada performans amaçlı değil sadece görüntü için yaptırdım.Muayene işini bilmiyorum çünki daha birbuçuk yıl var .

Bayrampaşadayım istersen gideriz ama işçiliği daha ii olan egzozcular var burda...90 tl ye yaptırdım.[/quote]

tamam bende gösteriş amaçlı istiyorum.
yakınım sana özelden telini atsana bana patron cumartesi ararım seni

Valla sizin gibi öğretmenim olcaktı,tenefüslerde oto sohbeti yapardım,belki okuldan kaçmaz ve hatta ödev bile yapabilirdim :D Bi kererde olsa :D Bu arada aracınız gercektende göz alıcı,nazar deymesin maşallah....

Valla sizin gibi öğretmenim olcaktı,tenefüslerde oto sohbeti yapardım,belki okuldan kaçmaz ve hatta ödev bile yapabilirdim :D Bi kererde olsa :D Bu arada aracınız gercektende göz alıcı,nazar deymesin maşallah....

Aynen katılıyorum ya. Gerçi bizim hocalarda grand cherokee e200 320D filan vardı ama onlarda anladıklarından değil gösteriş olsun diye aldıklarından :D

Aynen katılıyorum ya. Gerçi bizim hocalarda grand cherokee e200 320D filan vardı ama onlarda anladıklarından değil gösteriş olsun diye aldıklarından :D

Evet dediğine katılıyorum,eşi çalışan öğretmenler,özelliklede matematik,fizik,ingilizce öğretmenleri devlet memuruna göre çok güzel arabalara biniyorlar.Keşke bu vergiler olmasa ve maaşlar yüksek olsada herkes istediği arabayı alıp binse.

Herşeyden önce sağlık ve huzur.....Çalışınca ALLAH veriyor zaten.

Geri