OGS yeri hakkında

Ynt: OGS yeri hakkında

HaKaN link' Alıntı:
sport olduğu için mi acaba bu kablo var?
yoksa led vs. işlemi yapılanca mı eklendi bu kablo
benim eski araçta sporttu ama ondada öyle bir kablo yoktu

toplamda 2 kere elle tutmama ragmen okumamıstı ogs cihazını. kaçak geçiş yazdı. fakat eve hicbir ceza gelmedi. Sanırım plakadan kontrol ediyorlar daha sonra yanılmıyorsam.

HaKaN link' Alıntı:
sport olduğu için mi acaba bu kablo var?
yoksa led vs. işlemi yapılanca mı eklendi bu kablo

Ledler için yukarı bölgede bir çalışma olmadı.Beraber söktüğümüz usta yağmur sensörü parçası dedi.
Diğer sport araçlarda yoksa bende neden var acaba?

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Ledler için yukarı bölgede bir çalışma olmadı.Beraber söktüğümüz usta yağmur sensörü parçası dedi.
Diğer sport araçlarda yoksa bende neden var acaba?
Ben de ryanwilliams tan sonra OGS yeri için kapağı açtığımda aynı resimlediğiniz gibi teşkilatla karşılaştım ve OGS yi oraya koyamayacağımı gördüm (aracım 2011 sport) ayrıca 2012 kullanım kitapçığında elekronik veri kaydı ve ödeme sistemlerinin ön camın dikiz aynası bölümünü çevreleyen noktalı bölüme takılabileceği aksi takdirde okunmama olacağı yazıyor aslında benim OGS cihazı bu noktalı bölümün yanındaki normal camlı kısıma yapışık şu ana kadar da okunmama olayı olmadı ancak oraya taşımak gerekiyor gibi...

Alıntı:Ön cam
Isıyı yansıtan ön cam
Isıyı yansıtan ön camda güneş
ışınımını yansıtan bir kaplama
mevcuttur. Ayrıca veri sinyalleri,
örneğin ücretli geçiş terminallerinin
sinyalleri, de yansıyabilir.
Ön camın dikiz aynasının arkasında
bulunan işaretli alanları kaplamalı
değildir. Elektronik veri kaydı ve ücret
ödeme cihazları bu alanlara
takılmalıdır. Aksi takdirde veri kayıt
hataları oluşabilir.

volkan link' Alıntı:
Ben de ryanwilliams tan sonra OGS yeri için kapağı açtığımda aynı resimlediğiniz gibi teşkilatla karşılaştım ve OGS yi oraya koyamayacağımı gördüm (aracım 2011 sport) ayrıca 2012 kullanım kitapçığında elekronik veri kaydı ve ödeme sistemlerinin ön camın dikiz aynası bölümünü çevreleyen noktalı bölüme takılabileceği aksi takdirde okunmama olacağı yazıyor aslında benim OGS cihazı bu noktalı bölümün yanındaki normal camlı kısıma yapışık şu ana kadar da okunmama olayı olmadı ancak oraya taşımak gerekiyor gibi...

Alıntı:֖n cam
Isıyı yansıtan ön cam
Isıyı yansıtan ön camda güneş
ışınımını yansıtan bir kaplama
mevcuttur. Ayrıca veri sinyalleri,
örneğin ücretli geçiş terminallerinin
sinyalleri, de yansıyabilir.
֖n camın dikiz aynasının arkasında
bulunan işaretli alanları kaplamalı
değildir. Elektronik veri kaydı ve ücret
ödeme cihazları bu alanlara
takılmalıdır. Aksi takdirde veri kayıt
hataları oluşabilir.
Rahatlikla okuyor problem yok. 
Siyah seride yapistirmayinca okumama gibi bisey olsaydi cama yapistirmayip elinizle tuttugunuz zamanda okumazdi

evet Bülent abi yaptıgımdan beri belkı 30 un uzerınde gecıs yaptım okumama gıbı bir problem olmadı

Geri