OGS yeri hakkında

Ynt: OGS yeri hakkında

Burak bu isi cikartan benim ona gore sen fatihte oturuyosun dimi ben kapalicarsida yim aksam 6 30 da cikiyirum arabam veznecilerde kiz yurdu var otoparkta gel halledelim birde bulent bey ogs yerindeki ses kapagi kapatirken iki yandan bastirarak kapatirsan ses gelmez tam oturuyor

ryanwilliams link' Alıntı:
Burak bu isi cikartan benim ona gore sen fatihte oturuyosun dimi ben kapalicarsida yim aksam 6 30 da cikiyirum arabam veznecilerde kiz yurdu var otoparkta gel halledelim birde bulent bey ogs yerindeki ses kapagi kapatirken iki yandan bastirarak kapatirsan ses gelmez tam oturuyor

Ama Benim İlk Önce Eski OGSyi yeni arabaya tanıtmam lazım bugün onu hallederim ona göre haber veririm sana :)

evet bu işin mucidi sensin
yokya oyle ses yok zaten kapak tam oturdu
paylaşım ıcın tekrar sagol

Ok..bu arada bulent abi o arkadasin bahsettigi yer heralda soldaki yeri acmislar onlar.carsambavservisteydim cyclone icin kirmizi astra geldi oda cama yapmisti soyledim onadavyaptik hatta ustalarin oyle bir yerden haberi bile yokmus abi kapagi yapamassan sea isini b15 nisanda hallederiz

Ok..bu arada bulent abi o arkadasin bahsettigi yer heralda soldaki yeri acmislar onlar.carsambavservisteydim cyclone icin kirmizi astra geldi oda cama yapmisti soyledim onadavyaptik hatta ustalarin oyle bir yerden haberi bile yokmus abi kapagi yapamassan sea isini b15 nisanda hallederiz

OGSyi alayım gerisi kolay Bende Karagümrükte Oturuyorum Takılırsam Atarım Msj :) Yolunun üzeri zaten :)

hangi servise gıdıyorsun

Mar otoya gittim daha yeni 6000 de arac cyclone çöktü onun icin

Bu parca solmu sagmi eger sagsa benimki boyle degil bos

Bu parca solmu sagmi eger sagsa benimki boyle degil bos

Sağ taraf.Zaten alttaki mandal aynı.Ben de orda fazladan bir parça var.OGS takmak için onu sökecem, ne işe yaradığının artık önemi yok:)

Geri