Olay röportaj!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda insan gibi fikirler paylaşılırsa ne konu kapanır nede insanlar birbirini kırar..Senin bir fikrin varsa yaz,farklı fikirleride dinleme erdemine sahip ol.Herkesin yazısına alıntı yapayım hepsine bir cevap vereyim,benim bildiğim doğru senin bildiğin yanlış edebiyatı ile olmaz bu işler..Gerçi bunu yıllardır yapamayan bir ülkeyiz..Ne siyasetçimiz soğukkanlı ne bürokratımız..Bir ordu var soğuk kanlı yerinde konuşan yerinde kararlar alabilen..Allah ordumuzu ve komutanlarımızı başımızdan eksik etmesin..

Ya sen gerçekten küçük düşünüyorsun bunu söylemek istemezdim ama çok ama çok özürdilerim senden kabalık olsun diye söylemedim! Şöyle açıklayım hemen sana!

Boyundaki haçla kafadaki türban arasındaki farkı anlıyamıycak birşey yok! Sokarsın koynuna kimse sana aç koynunu ben bakcam demez! Peki hadi sen gir kocaman bir karış sakalla okula alıyorlarmı? o zaman bende okula yazın üstüm çıplak gitcem türbanlılları alırlarsa benide öyle alsınlar! Varya tam senin örneğe benzedi! :)
evet küçük düşünüyorum. sizin gibi büyük düşündüğümü sanıp komik duruma düşmüyorum. ben iki tane dini simgeden söz ediyorum. başörtüsü ve haç! siz bana çıplak gireyim diyosunuz! buyrun girin:) zaten o zaman sizin hakkınızda insanların ne düşüneceği malum:)

örnekler yakın oldu ama şimdi kabul et! Dini simge diye anlattığın şeyi siyasi olarak savunan kim peki?

başına örttüğü şey altında dinini inancını değil başka şeyleri saklıyor sende bunu bil!

işte konunun özeti bu dahada bişe yazmaya gerek yok :mad: başına örttüğü o zımbırtı ile gazetelerde internette ne haltlar çevirdiklerini görüoruz namuslu die bildiğiniz onlar asıl en namussuz olanlar örümcek beyinliler o örtünün altında ne fesatlıklar ne kötülükler ne hayinlikler saklıyorlar belki onu çıkarınca bunlarında açığa çıkacağını düşünüorlarda her geçen gün daha sıkı daha farklı bir şekilde bağlıyorlar onları kafalarını naletler ! (kimse üstüne alınmasın genel bir yorum yaptım kurunun yanında yaşta yanıyor malesef)

Burda insan gibi fikirler paylaşılırsa ne konu kapanır nede insanlar birbirini kırar..Senin bir fikrin varsa yaz,farklı fikirleride dinleme erdemine sahip ol.Herkesin yazısına alıntı yapayım hepsine bir cevap vereyim,benim bildiğim doğru senin bildiğin yanlış edebiyatı ile olmaz bu işler..Gerçi bunu yıllardır yapamayan bir ülkeyiz..Ne siyasetçimiz soğukkanlı ne bürokratımız..Bir ordu var soğuk kanlı yerinde konuşan yerinde kararlar alabilen..Allah ordumuzu ve komutanlarımızı başımızdan eksik etmesin..

alıntı yaptığım için bu sözleri kendi üzerime alındım! Sadece yazdığım yazının adresi neresi ona istanaden alıntı yaparım! Benim bildiğim doğru senin bildiğin yanlış edebiyatı güden bir tek yazı görmedim bu konuda istersen sen git İSTEK ve DİLEKLERİNİZ adı altına ayrı bir konu aç!

Benim tek bildiğim şey bu ülkenin ANAYASASI var ve orda ne yazıyorsa o olur! Tartışılcak bişey yok kimse kimseye Atatürk'ü sev demiyor! Ama o okula o devlet dairesine o şekilde giremezsin diyormu! İşte buna kocaman bir EVET..

""Evet ikisininde yaptığı şerefsizliktir!! Öyle ise şu anda bizim konumuz Atatürk e dil uzatan bunu dini değerlerini öne sürerek yapan bu yaratıklar..Öyle ise bunlar seninde dediğin gibi şerefsiz doğrmu??Sevmeyene saygı duymaya gelince , ortada esnek bakılacak bir durum ve karşılıklı saygı duyup kardeşce yaşayalım fikritaşıyanlar yokki!! Benim arap amerikalı ve hatta japon arkadaşlarım var Mustafa ..Saygı işte bizim aramızda olan bunlar la olan değil!!Rejim değişsin ülkeden ilk alınacak kızlar işte bu gördüklerin ki zaten satılık olanlarda bunlar işte..Buna saygı felan duyacak değilim başına örttüğü şey altında dinini inancını değil başka şeyleri saklıyor sende bunu bil!
Fatih Altaylı ya gelince bende nefret ederim ama konu o değil dağıtma derim.""
ben o kızı herşeyiyle savunmuyorum ben olayın Atatükçülükle ve dinle olan kısmından bahsediyorum Sevda Hanım. ama siz rejimin değişeceğini ima ediyosunuz! o kız proakatör olabilir! ortalığı karıştırmak amaçlı...

Benim tek bildiğim şey bu ülkenin ANAYASASI var ve orda ne yazıyorsa o olur! Tartışılcak bişey yok kimse kimseye Atatürk'ü sev demiyor! Ama o okula o devlet dairesine o şekilde giremezsin diyormu! İşte buna kocaman bir EVET..
bana gösterirmisin anayasanın neresinde yazıyo başörtülüler kamusal alana giremez die! lütfen gösterirmisin?

önce anayasayı bi oku istersen! orda eğitim özgürlüğünden de bahsediyo!

evet küçük düşünüyorum. sizin gibi büyük düşündüğümü sanıp komik duruma düşmüyorum. ben iki tane dini simgeden söz ediyorum. başörtüsü ve haç! siz bana çıplak gireyim diyosunuz! buyrun girin:) zaten o zaman sizin hakkınızda insanların ne düşüneceği malum:)

onlar gerektiği zaman gerektiği yerde o hacı çıkarabilor örnek vereyim çok sık almanyaya giderim ve gelirim her seferinde görmüşümdür ordaki camilere yada dini ibadet yerlerine girerken çoğu alman vs. o boyunlarındakini yada bileklerindeki işaretleri çıkarıpçantalarına koyuyorlarki bizlere ayıp olmasın peki bizim örümcek beyinliler ne yapıor ?? o kafasındaki zımbırtı ile heryere girmeye çalışıor ! ayrıca burda gülünecek bişe konuşmuyoruz çok mu komik geldi sana anlamadım !

alıntı yaptığım için bu sözleri kendi üzerime alındım! Sadece yazdığım yazının adresi neresi ona istanaden alıntı yaparım! Benim bildiğim doğru senin bildiğin yanlış edebiyatı güden bir tek yazı görmedim bu konuda istersen sen git İSTEK ve DİLEKLERİNİZ adı altına ayrı bir konu aç!

Forumda yeterince deneyim kazanacak kadar süre geçirmiş biriyim..Ne zaman hangi konuda nereye konu açacağımız biliyorum..Cahil edebiyatı yapma bana..Ben kimse anayasayı takmasın,kafasına göre takılsın ne kanun ne kitap tanısın diye bir imada dahi bulunmamışken benim yazıma hangi akla hizmet böyle bir cevap yazıyorsun..Önüne gelen saldırmayı kes.Yazdıklarımı iyi oku..Anlayamıyorsan anlatayım..Yazdığım şeyde ne anayasaya nede Atatürk'e karşı bir ima bile yok..Helek ki Atatürk'ü çok seven biri olarak,hakkında onlarca kitap okuyan biri olarak üstüme hiç böyle şeyleri alınmıyorum bile..

Bu ülkeye Atatürk'ten daha zeki daha iyi siyaseti devlet yönetimini bilen siyaset bilmini resmen hatim etmiş bir adam daha gelmemiştir! Eğerki Atam ve o zamanki devlet büyüklerimiz bu anayasayı bu şekilde hazırlamışlarsa ve bu cumhuriyet bunca yıl zarar görmeden ayakta kaldıysa

"Atatükçülükle ve dinle olan kısmından" gerekli payları gerekli pay sahiplerine dağıtmış demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri