onlar bizim ibadet yerlerimize girerken çıkarıyosa bizde onların ibadet yerlerine girerken çıkarırız. bu örneğe göre okulların kiliseden bi farkı yok sizin gözünüzde!onlar gerektiği zaman gerektiği yerde o hacı çıkarabilor örnek vereyim çok sık almanyaya giderim ve gelirim her seferinde görmüşümdür ordaki camilere yada dini ibadet yerlerine girerken çoğu alman vs. o boyunlarındakini yada bileklerindeki işaretleri çıkarıpçantalarına koyuyorlarki bizlere ayıp olmasın peki bizim örümcek beyinliler ne yapıor ?? o kafasındaki zımbırtı ile heryere girmeye çalışıor ! ayrıca burda gülünecek bişe konuşmuyoruz çok mu komik geldi sana anlamadım !
ilk gülen ben değilim! yazılanları iyi oku bence!
Ya sen gerçekten küçük düşünüyorsun bunu söylemek istemezdim ama çok ama çok özürdilerim senden kabalık olsun diye söylemedim! Şöyle açıklayım hemen sana!
Boyundaki haçla kafadaki türban arasındaki farkı anlıyamıycak birşey yok! Sokarsın koynuna kimse sana aç koynunu ben bakcam demez! Peki hadi sen gir kocaman bir karış sakalla okula alıyorlarmı? o zaman bende okula yazın üstüm çıplak gitcem türbanlılları alırlarsa benide öyle alsınlar! Varya tam senin örneğe benzedi!
Son düzenleme: