Ynt: Olimpik Sport um..
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sport araç almışsın jantlarında bir problem yok kardeşim makyajlının jantları. Still paket alınca Sunroof + bluetoot özelliği geliyor ikisi 1800tl cosmo jantının sportla hiç alakası yok opsiyonların arasında bile yok böyle bir seçenek bayi hatası falan değil yani için rahat olsunpunta324 link' Alıntı:Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler..
Jant konusuna gelince üzerinde bu jantlar geldi. benimde hoşuma gitti açıkcası hiç sormadım bile..
Yanlış anlamayın ben kötü olduğunu belirtmedim sadece nedenini merak ettim. Ozaman jant degişimi sadece sedanlara özgü sanırım.UnStabLe link' Alıntı:Sport araç almışsın jantlarında bir problem yok kardeşim makyajlının jantları. Still paket alınca Sunroof + bluetoot özelliği geliyor ikisi 1800tl cosmo jantının sportla hiç alakası yok opsiyonların arasında bile yok böyle bir seçenek bayi hatası falan değil yani için rahat olsun
Yok kardeşim yanlış anlamadım benimki sadece bilgilendirme amaçlı rahat ol sedanda olabilir o konuda bi bilgim yokcancan link' Alıntı:Yanlış anlamayın ben kötü olduğunu belirtmedim sadece nedenini merak ettim. Ozaman jant degişimi sadece sedanlara özgü sanırım.