omega 2.0 cd hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan @hmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@hmet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bir arkadaşımda omega 2.0 cd düz vites var.benim vectrayla takas etmek istiyor.bu araç hakkında bilgiye ihtiyacım var. artıları eksileri nelerdir.kronik sorunları varmıdır.piyasadaki değeri nedir.satması çok zormudur?

çok konforlu olduklarını biliyorum. yalnız 2.0 motor vectralardaki ecotec ile aynı ise sorun da yaşamazsın. çünkü 2.5 lerde motor karosere paralel gördüm ben. 2.0 de öyleyse motor farklı olbilir. ben de bi aralar düşündüm ama inceleme şansı bulamadım. forumda omegacılar var onlar gerekli bilgileri verir sanıyorum...

Omega'lar arkadan itiş oldukları için doğal olarak motor enlemesine degil boylamasına yerleştiriliyor.Yani 2.0 omegada da aynı şekilde konumlandırılmıs durumda motor ama bu bir dezavantaj degil.Parçalar aynı ancak performans vectra'ya oranla daha düşük.Kasa daha ağır ve üyük olduğundan.Ama konfor ön plandaysa kesinlikle omega'dan hoşlanırsın (temiz bir arabaysa)

konforuna dicek yok ama 2.0 ağır kalır... 2.0 vectraya alıştıktan sonra eşek gibi gelir sana o

-eksileri;yakit,hantal yapisi agirligi,opel servisin yolunu kendi bulur
+artilari;konfor surus keyfi,saglamlik ve guvenlik,uzun yol performansi,ic mekan ve bagaj genisligi

benim bildiğim omega benzini resmen içiyoor ama konforuna diyecek kesinlikle yok fiyatıda ucuz + + +

benim bildiğim omega benzini resmen içiyoor ama konforuna diyecek kesinlikle yok fiyatıda ucuz + + +

omega benzini içmiyo ya otomatiğini bilmiyorum manuel şehir içi 10.5 litrecik. :D cok fazlada konforu yok yani vectra ya göre bi amortisör bide arkadan itişli olmasına müteakip sürüş keyfi. vitesin elinin altında olması gibi, parmaklarınla olduğun yerden kolunu uzatmadan değiştirebiliyosun o da manuel olursa. 2.0 cok can sıkar gitmez yani omega nın motoru 2.5 v6 dır.

2.2 lerede bak

Geri