omega 2.0 cd hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan @hmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana sorarsan Araba Temizse al derim.
Motoru 2.0 diyorsun. X20SE 115 HP var X20XEV 136 HP var.
Bende 1997 X20XEV vardi. Arabayi 24.000 KM ben aldim, 148.000 km de sattim. (3500 Euro) Piyasa degeri öyle
Kötü Araba diyorlar anlamiyorum ben :)

124.000 km de 1 sarj dinamosu, amörtisör ön ve arka, ön arka fren ayna balata 2 kere degisti.
Bana sorarsan al derim, ben cok memnundum.2004 de sattim.

Arkadaşlar omega yı kullanan bilir 2500 cc motor olmasına rağmen eco tech motor gayet ekonomik eğer sıralı sistem iyi bir lpg taktırırsan 1600 cc lik araçlarla aynı yakıtı yakarsın ancak rahmi koç konforunda bi araca binersin ayrıca kasa 1700 kg olmasına rağmen araç hiçte eşek falan değil özellikle spor tuşu ayrı bi heyecan veriyor rampalarda benim diyen araca nal toplatır ben 5 yıldır kullanıyorum sıfır araçlar dahi tad vermiyor slm

ben de omega 2.0 ve 2.5 için hantal diyordum. pazar günü çalıştığım petrolde gördüğüm omega 3.2 v6 yı görünce 2.0 ve 2.5 gerçekten kağnı gibi. araba otomatik vites ve performansı çok iyi. yakıtını soramadım. daha doğrusu arabistanda yaşıyor. tabi sadece sorduğum yakıt fiyatı. orada depo 10 $ doluyor türkiyede 100 $ doluyor. daha önce omega 2.0 v6 düz vites varmış hantallığından dolayı 3.2 yi almış.

valla hocam bizde 97 omega station vagoon var süper harika ötesi bir arac diyorum 2.5 LT V6 motor var serilik bakimindan kalkis bakimindan cok güzel valla ucakta gibi hissediroum kendimi :D ayrica arac cok genis ve cok konforlu benim bildigim tek kusuru 100.000 km den sonra zamanla arka tarafda dönüslerde ses yapmaya basliyor o da ayna mafruti dislisimi ne varmis ondan dolayi kaynaklaniormus tabi yaptiriliyor o da vectraya pek binmedim ama omega gecmisin en güzel arabalari zaten bildigim kadariile opel omega 2000 yilindan sonrami ne signum oldu ( yanlisim varsa düzeltiniz) simdiden hayirli olsun

Son düzenleme:
ben de omega 2.0 ve 2.5 için hantal diyordum. pazar günü çalıştığım petrolde gördüğüm omega 3.2 v6 yı görünce 2.0 ve 2.5 gerçekten kağnı gibi. araba otomatik vites ve performansı çok iyi. yakıtını soramadım. daha doğrusu arabistanda yaşıyor. tabi sadece sorduğum yakıt fiyatı. orada depo 10 $ doluyor türkiyede 100 $ doluyor. daha önce omega 2.0 v6 düz vites varmış hantallığından dolayı 3.2 yi almış.

:D:D iyi hocam insaf 3.2ye bindikten sonra 2.5 tabi hantal kalır
4.0a binsen bu seferde 3.2 hantal kalır :D

yakıt konusunu düşünmesek binecek araba çok da. elin oğlu arabistanda depoyu 10 $ dolduruyor yokki öyle bir şans. alacaksın toyota land cruıser v8 motor. yakacaksın km de 0.45 ykr (450.000) ondan sonra bir akaryakıt tankeri kirala yanında gezsin.:kop:

Ne yani, benim minibüs 40 kuruş yakıyor, benzinlik mi açayım yanına onu mu diyorsun Oral kardeşim :D Valla araba dediğin binerken sana ne kazandırıyor ona göre alınır. Ben 2 sene önceki işler olsa şu anda hiç düşünmem gider bi tane 3.2 omega alırım. ama şu anda işler bozuk, personelle aynı servisle gidip geliyorum işime, o yüzden araba bile almıyorum. km de 40 kuruşa devam :)

Geri