omega 2001 2.6 uzaktan kumanda sorunu

gencburak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhabalar biliyorum bu uzaktan kumanda olarak bir sürü konu açılmış ama hepsine baktım hiçbiri benim sorunumu çözmedi valla sinirden video çekip koycam. aracın anahtarı yere düştü zatende iyice patlamıştı heryeri gittim yeni kutu aldım eskisinin içindeki kartı aldım yenisine taktım çalışmadı gittim pil aldım maxell kalitedir dedim yok abi pil takılıyken açma tuşuna basıyorum kumandadaki kırmızı ışık yanıyor(arabada hiçbir hareket yok tabi) bidaha bastığımda ışık yanmıyor biraz bekliyorum bidaha basıyorum yine yanıyor bidaha bastığımda yine yanmıyor bilgisayarcıya gittim baktı lehimi söktü tekrar lehimledi yine aynı lütfen bi yardım edin

pilin arkasına destek koy ince karton sonra kontağa tak çevir anahtarlığın düğmesine bas aç kapama ya sonra tekrar dene bakalım

Butonlarda bir sorun var devamlı çalışmıyor..sinkroze etmekle (dikkat tüm kapılar kapalı olacak içeride oturcaksın) olmuyorsa tech ile yeniden kotlama gerekecek galiba ama bu kopukluk yani bağzen butonun çalışması bağzen çalışmaması sorun...burda MOKİA nikli kardeşime başvur onun elektrik bilgisi fazla

Selim abinin dediğigibi buton arızalı olabilir.
Pil söküldüğü için senkronizasyon yapman gerek ama buton basmadığı için onuda yapamamışsındır.

Bagaj butonu ile o basmayan butonu değiştir istersen ondan sonra dene.
Butonların sertliğini kontrol et. Basılı kalan diğer butonda basmana engel oluyor olabilir.

Selim abinin dediğigibi buton arızalı olabilir.
Pil söküldüğü için senkronizasyon yapman gerek ama buton basmadığı için onuda yapamamışsındır.

Bagaj butonu ile o basmayan butonu değiştir istersen ondan sonra dene.
Butonların sertliğini kontrol et. Basılı kalan diğer butonda basmana engel oluyor olabilir.

abi tuşların hepsi çok güzel basıyor yani laşkalaşmış değil 2 kere basıyorum ışık yanıyor sonra hiçbir tuş işlemiyor sonra bi 1 dakka bekliyorum tekrar bastığımda yine ışık yanıyor ama 2 kere bastığımda tekrar gidiyor

Geri