ön cam çizikleri nasil giderilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu öncam çiziklerini gideren bir mamul var mı bildiğiniz ya da bir yöntem. Benim cam pek iç açıcı değil. Bu konuda başlık araştırdım bulamadım koca forumda. Faydalı bir konuda tartışmış oluruz diye düşünüyorum ne dersiniz?

bendede var aynı problem ama çözümü olduğunu sanmıyorum malesef

camını değiştirmekten başka çaren yok

Arkadaşlar bu öncam çiziklerini gideren bir mamul var mı bildiğiniz ya da bir yöntem. Benim cam pek iç açıcı değil. Bu konuda başlık araştırdım bulamadım koca forumda. Faydalı bir konuda tartışmış oluruz diye düşünüyorum ne dersiniz?
Arkadaşım skodaturkey forumunda irfan bey var. ona bi danış istersen .cam çizikleri için link veriyorum gene aynı forumdan http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=2184&highlight=cam+%E7izikleri incele istersen

en sağlıklısı camı değiştirmek sanırım. zaten yeni cam ortalama 120--180 tl arası.
kaskonuz varsa ücretsiz değiştirebilirsiniz.

Ben bu hafta kaskodan değiştiryorum, akşamları çok göz yanıltmaya başladı artık. Çözümü değiştirmek. Çünkü cam tamiri yaptırsan bile birçok iz hala kalıyor...

Arkadaşım skodaturkey forumunda irfan bey var. ona bi danış istersen .cam çizikleri için link veriyorum gene aynı forumdan http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=2184&highlight=cam+%E7izikleri incele istersen

Bu link işe yaradı Hackim 78 kardeşim. Hemen e-bay üzerinden araştırmaya başlıycam ya da gittigidiyorda da bulunabilir belki. Teşekkürler eline sağlık.

Önemli değil işine yaradığına sevindim. Kaskodan da değiştirebilrsin. Ama benim camımı kaskodan değiştirdiğimde orjinali ile değiştirmemişlerdi, hatta baya bi tantana çıkardım ama sonuç değişmedi.

camada pasta işlemi uygulanıo die duymuştum ama bildiğimiz pasta mı özel bi pasta mı bilmiorum, ve sonuç ne kadar iyidir onu da bilmiorum...

en sağlıklısı camı değiştirmek sanırım. zaten yeni cam ortalama 120--180 tl arası.
kaskonuz varsa ücretsiz değiştirebilirsiniz.
120 180 lirami benim cama servis 800 lira çıkardı sanayide 500 çıkardı :D

Geri