Arkadaşlar dün opel vectra b kasa olan aracımın ön camı çatladı ve değişmesi gerekiyor. Dün sanayide iyi tanıdığım ve güvendiğim bir usta her şey dahil 150 tl ye değiştireceklerini ve orjinalinden hiçbir farkı olmadığını söyledi, sadece gm logosu yok dedi. Eğer logoya para vermek istersen 400 tl civarında olduğunu söyledi. Ustamın dediğine göre camların ikiside herşeyiyle aynıymış. Sizden öğrenmek istediğim daha önce cam değiştiripte pişman olan varmı ve ustamın söylediği doğrumu? Bu arada aracımın kaskosu yok.
Arkadaşım benim de ön cam taş sıçraması sonucu zarar görmüştü. Kaskonun anlaşmalı servisi orijinal diye getirip bir cam taktı, orijinallikle alakası bile yoktu hem daha şeffaf hemde kalitesizdi. Aracı servise götürüp kontrol ettirdim. Servis ithal cam olduğunu ama orijinal olmadığını söyledi. Markası Pilkington du sanırım. Bende söktürtüp orijinalini serviste yeniden taktırdım. Şimdi çok memnunum. Bir sıkıntı yok. Ayrıca servisin işçiliği daha kaliteli. Bence sıradan bir camcıya taktırma derim. Çünkü ön camlar çok önemli.