ön disk alırken içtenmi dıştanmı soğutma olmalı???

thekinger1

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar slm sorudanda anlayacağınız gibi ön diskleri değiştireceğim.Fakat içten ve dıştan soğutmalı 2 model var hangisini tercih etmeliyim.Aracım 98 astra F kasa 1,6 16v. Birde balatalarıda değiştirmelimiyim diskleri değiştirince?saygılarımla

Disk ve balata birlikte değişir. Yeni diske eski balata sakın kullanma. İç dış soğutma olayını daha önce duymamıştım tek çeşit hava soğtmalı olmalı.

1 ay önce torna yaptırmıştım bi kere daha yapılır kurtarır demişlerdi şimdi yine eğilmiş neden eğiliyo bu meret anlamıyorumki frene basınca pedalı tepiyo belli bi hızdan sonra ve direksiyonda titreme yapıyo.zaten yeni tornada kurtarmıyomuş.balatalarımın durumu iyi o yüzden biraz daha bineyim istiyorum bikaç ay sonra balataları beraber değiştirmeliyim diye düşünüyorum başından itibaren beraber otursunlar yerlerine.

1 hafta önce değiştirdi arkadaş opel vectra ön takım 110 ytl balatada dahil öyle bişey demediler soğutma flan bişey duymadık

orjinal parça ile disk ve balata ile değiştirseniz sizin yararınıza olacaktır
frenler şakaya gelemez

disk eğrilmeside sıcak iken sıvı teması yüzünden oluyor

hava kanalcıklı var omp ve brembo fren aynaları yanı dısklerı .. dısklerın yamulmasının nedeni dısk frene basınca ısınıyor yamurlu havalarda sıcak dısk ıslanınca yamulma meydana gelıyor benım tavsıyem hava kanalcıklı sogutmalı dısk al

onu alırsan ona gore balata takman gerekıyor. yoksa orjınal balatayı törpülüyor o hava kanalları. bende aynı hatayı yaptım. sıcakken arabayı sureklı yıkkatım. yani yoldan dondugum de falan hep yıkattım. sogumasını beklemedım aracın. sonuç ta da torna ya soktuk diskleri malesef.

verdiğiniz bilgiler benim için önemli fikirler verdi teşekkürler.

Ankarada en uygun fiyata disk ve balatayı nerden alabilirim????

Geri