ön disk alırken içtenmi dıştanmı soğutma olmalı???

opel garaj nerde arkaş söylersen sevinirim bilmiyorum ben.Ankaradamı?cahilliğimi mazur görün ayıp ettiysek bunu sorarak:$

Son düzenleme:
opel garaj nerde arkaş söylersen sevinirim bilmiyorum ben.Ankaradamı?cahilliğimi mazur görün ayıp ettiysek bunu sorarak:$

opelgarage.jpg

pki ben bişi sorcam..
aracım 2004 Corsa C.. ben gidip ön fren disklerini hava kanallı ile değiştirebilir miyim?? bide hava kanallı disklerle kullanılan balatanın, normal balatadan farkı nedir?? son olarak, eğer bunları takarsam, aracın fren performansı artar mı???
teşekkürler şimdiden

hava kanalcıklı var omp ve brembo fren aynaları yanı dısklerı .. dısklerın yamulmasının nedeni dısk frene basınca ısınıyor yamurlu havalarda sıcak dısk ıslanınca yamulma meydana gelıyor benım tavsıyem hava kanalcıklı sogutmalı dısk al
arkadaşlar şurda bi yanlışlık var önce onu düzeltelim :
1 kere yağmur disklere temas etmez sadece su birikintilerine derin olanlara girmekle disk sıcak ise eğilir birde yıkamaya gittiğinizde yıkayanlar coss tabancayı tekerlerin içine sokar balata tozlarını akıtmayı maharet sayarlarya aman sakın uyarın bu işlemi onlara yaptırmayın işte diskler bu yüzden atma yapıyor saygılar

opel garajla görüştüm.gm markanın fiyatı oldukca yüksek diğer alternatif ürünlerden bahsettiler.onlarında aşağı yukarı fiyatları aynı ama hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum yada aralarındakş farkları.yan sanayi ürünlerden kullandığınız yada bildiğiniz tavsiye edeceğiniz disc-balata markası nelerdir???

pki ben bişi sorcam..
aracım 2004 Corsa C.. ben gidip ön fren disklerini hava kanallı ile değiştirebilir miyim?? bide hava kanallı disklerle kullanılan balatanın, normal balatadan farkı nedir?? son olarak, eğer bunları takarsam, aracın fren performansı artar mı???
teşekkürler şimdiden

???

:):)

Geri