Ankarada en uygun fiyata disk ve balatayı nerden alabilirim????
içinizin rahatlığı için dışardan fiyat alıpta gidebilirsiniz ama en uygun şekilde ankara sponsorumuz Opel Garaj yapacakır frenlerinizi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankarada en uygun fiyata disk ve balatayı nerden alabilirim????
içinizin rahatlığı için dışardan fiyat alıpta gidebilirsiniz ama en uygun şekilde ankara sponsorumuz Opel Garaj yapacakır frenlerinizi...
opel garaj nerde arkaş söylersen sevinirim bilmiyorum ben.Ankaradamı?cahilliğimi mazur görün ayıp ettiysek bunu sorarak:$
arkadaşlar şurda bi yanlışlık var önce onu düzeltelim :hava kanalcıklı var omp ve brembo fren aynaları yanı dısklerı .. dısklerın yamulmasının nedeni dısk frene basınca ısınıyor yamurlu havalarda sıcak dısk ıslanınca yamulma meydana gelıyor benım tavsıyem hava kanalcıklı sogutmalı dısk al
pki ben bişi sorcam..
aracım 2004 Corsa C.. ben gidip ön fren disklerini hava kanallı ile değiştirebilir miyim?? bide hava kanallı disklerle kullanılan balatanın, normal balatadan farkı nedir?? son olarak, eğer bunları takarsam, aracın fren performansı artar mı???
teşekkürler şimdiden