On kaporta icin seffaf koruma filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: On kaporta icin seffaf koruma filmi

ulkm link' Alıntı:
Arkadaşlar bence bu kaput koruma filmi denen şey tamamen ticari bir ürün, çünkü bir film, koca bir taştan sizin kaputunuzu koruyamaz ayrıca sararma yapması boya ton farkı da cabası... O yüzden son derece de pahalı olan bu tip ürünlerden uzak durmak en yararlısı... Benim tavsiyem sadece uzun yollara çıkarken, şehirler arası yollarda takmak üzere komple ön deri maske yaptırıp, sök tak yapmak en mantıklısı.

Ben deri maske kullanıyorum, 1 yıl oldu 16000km yaptım tek bir taş izi yok ve sadece şehirler arası yollarda takıyorum. Sökmek 30 sn. takmak ise 3 dk' mı alıyor :)

Selamlar herkese...
evet aynen sana katılıyorum aga  en ıyısı derı maske  bundan daha ıyısıde yoktur ama ben hala yaptıramadım  sana sorum bunu nerede yaptıracağım  yanı bunu brandacı yada terzıcıler yapabılırlermı cevabını beklıyorum steeringwheel

Uygulama yapan bir tanıdığım bile bu işten para kazanmasına rağmen kaput filmini çok gereksiz buluyor.  Saçma bir ürün. Aynı zamanda kaputun renk bütünlüğünü bozduğu için çirkin bir görüntü yaratıyor.. 

Ben daha bu hafta sordum Ziebart ta kaput koruma filmi kesinlikle sararma yapmaz seffaf belli dahi değil kaputu %80 taş darbelerinden koruyor hatta 30cm kaputa 20 cm de en öndeki plastik tampona da yapılıyor toplam 50 cm 420 Tl fiyat veriyor ziebart ama ömür boyu garanti pazarlık yok yıldız paketi yaptırırsan bu bedavaya denk geliyor ama oda 1500 tl den başlıyor.
Normal cam filmi çeken yerlerde 150 tl civarında fiyat veriyorlar

UnStabLe link' Alıntı:
Ben daha bu hafta sordum Ziebart ta kaput koruma filmi kesinlikle sararma yapmaz seffaf belli dahi değil kaputu %80 taş darbelerinden koruyor hatta 30cm kaputa 20 cm de en öndeki plastik tampona da yapılıyor toplam 50 cm 420 Tl fiyat veriyor ziebart ama ömür boyu garanti pazarlık yok yıldız paketi yaptırırsan bu bedavaya denk geliyor ama oda 1500 tl den başlıyor.
Normal cam filmi çeken yerlerde 150 tl civarında fiyat veriyorlar
evet haklısın kardeş bu ısın uzmanı zıebart ama maalesef  cok fena paralar ıstıyolar ama turkıyedede bu ısısn uzmanı onlar eskısehırde nerde oturuyorsun orda zıebart varmı steeringwheel

Var kardeşim opel alpatada nın içerisinde var zaten yeni sayılır açılalı 5 ay oldu çok da kaliteli çalışıyorlar organize sanayinin yanında çevreyolu üzeri ALPATA otomotiv içerisi
5 Yıldız paketi boya koruma
Kaput Film
Cam Filmi
Oto koltuk koruma
Su itici
Bir iki güzel sey daha var toplam  fiyat 2300 dü sanırım şu an kampanya da 1500 tl diyorlar biz yaptıramadık yeni araç alanlar kesinlikle yaptırsın bence su itici oto koltuğu vs çıkarınca işte 1200 gibi bir fiyat kampanyada olabiliyor
Ziebart abi daha ne diyeyim greatt

Bunun gereksiz olduğunu düşünen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum :) Kocaman taştan elbette koruyamaz. Taş izlerine sebep olan taşlardan koruyor merak etmeyin. Renk bütünlüğünü bozuyor diyenler olmuş. Şu ana kadar filmin başlayıp bittiği yeri ben göstermeden film olduğunu anlayan arkadaşım çıkmadı. Gidipte adi birşey yaptırırsanız olumsuzluk yaşanabilir elbette. Ama belli başlı markalar da çok pahalı malesef...

ulkm link' Alıntı:
Arkadaşlar bence bu kaput koruma filmi denen şey tamamen ticari bir ürün, çünkü bir film, koca bir taştan sizin kaputunuzu koruyamaz ayrıca sararma yapması boya ton farkı da cabası... O yüzden son derece de pahalı olan bu tip ürünlerden uzak durmak en yararlısı... Benim tavsiyem sadece uzun yollara çıkarken, şehirler arası yollarda takmak üzere komple ön deri maske yaptırıp, sök tak yapmak en mantıklısı.

Ben deri maske kullanıyorum, 1 yıl oldu 16000km yaptım tek bir taş izi yok ve sadece şehirler arası yollarda takıyorum. Sökmek 30 sn. takmak ise 3 dk' mı alıyor :)

Selamlar herkese...

Ben Ankara da Şaşmaz sanayi sitesinde yaptırmıştım kime sorsan tarif eder şu an ismini hatırlamıyorum firmanın 1 yılı geçti hala ilk gün ki gibi kullanıyorum. Her seyahatten sonra çamaşır makinasına da atılıyor bir daha ki seferde yine pırıl pırıl...

Bazı arkadaşlar çirkin ve apaçi bulabilir ama ben icrata bakarım, sökünce pırıl pırıl aracın önü :))) sinek dahi yapışamıyor...

Geri