ön kaput keçesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şepidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim de kafama çok takılyor bu kaput keçesi.arabayı aldığımda da yoktu,bence bu keçeler burada türkiyede sökülüyor bazıları sırf para kazansın diye.düşünseniz ya yetkili servislerde bu keçe 120-130 ytl fiyat çekiyorlar.eğer bu gerçekse yuuuhh derim.
bazı arkadaşların dediği gibi piyasada 70-80 ytl'ye bulunuyormuş bunu nerden temin edebiliriz acaba,bende en kısa zamanda taktırmayı
düşünüyorum.herkese hayırlı forumlar diliyorum.

Motor sesini azaltılması ve motor ısısı nedeniyle boyanın bozulmasını önler.Mutlaka bulunması gerekir.

bu kartel koruyucu ve keçede yetkili bayiler amma para götürüyo sök sonra sat ohh be ne güzel ticaret

Sökersen hata etmiş olursun . Gerekçelerini arkadaşlar açıklamışlar .;)

Benim emektarıdan yaz başında değiştirdim..
Arabanın ses yalıtımın ve korumanın değişmez parcası...
Yanlış hatırlamıyorsam maslak oto sanayiden 50 YTL almıştım...

Benim araçta yok mesela bunu nasıl ve nereden ucuza temin edebiliriz. Ayrıca montajını nasıl yapıyorlar montaj işlemini biz yapabilirmiyiz? Biz yapamazsak kimler yapar? Ek olarak aracımı dün kontrol ettim karter muhafazasıda yok ondan da taktırmak istiyorum fakat en ucuz yollu nasıl halledebilirim? Selamlar...

benim arabada da yok hatta boyada yanıklar başladı bile. şunu toptan alsak indirim yapmazlarmı forum üyelerine :) Ankara da bilinen bir yer varmı ucuza temin edebileceğimiz?

at gitsin
yenisini de alma boşa para

opel ne anlar araba yapmaktan
zaten niye koymuşlar ki:)

Geri