yeni benzinli araçlara koymuyorlarmış,sadece dizel araçlarda oluyormuş.sordum yetkili servise tasarruf yapıyorlarmış yaw ne alaka dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim araçta yok mesela bunu nasıl ve nereden ucuza temin edebiliriz. Ayrıca montajını nasıl yapıyorlar montaj işlemini biz yapabilirmiyiz? Biz yapamazsak kimler yapar? ..
Arkadaşlar benim araçtada kaput keçesi yok.. Bu işlemi en ucuz yollu nasıl halledebiliriz?
Bu keçeden benim araçta da yok. Motor ısısının boyaya zarar vereceğini düşünemediler mi acaba? Keçeyi taktırmak için ekstra birşeyler gerekiyor mu? Yani yeri hazır mı taktırmak için?
Oooo mesajda düzeltmeye gideyim. Bu fiyat nedir. 372 tl. Neden takmadıklarını anladım şimdi... Ah adam opel ah...
Tamamen maliyet hesapları.Boyaya zarar vereceğini ve ses izolasyonunu tabi ki düşünmüşlerdir , fakat tamamen duygusal tabiri ile bu maliyetten kaçmışlar.Keçeyi takmak için ekstra bir şeye gerek yok.Zaten klipsler ile geliyor ve cuk oturuyor.Klips yerleri var ve size sadece klipsleri takmak kalıyor.İmkanınız varsa kesin taktırın derim..
yeni benzinli araçlara koymuyorlarmış,sadece dizel araçlarda oluyormuş.sordum yetkili servise tasarruf yapıyorlarmış yaw ne alaka dedim.