Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yolbilgisayar ekranını tamir edecem ama kırmadan dökmeden konsolu nasıl sökerim bir tarif de olur resimleri olan link de olur. Kafayı sıyırmadan ben bi yardım lütfen.
kalörifer difüzörlerini kenarlarından tornavidayla kastırarak çıkaracaksınız;sonra içlerindeki vidaları sökeceksiniz; far anahtarını tırnaklarından boşaltıp çekerek çıkaracaksınız;direksiyonmilinin altındaki ve üstündeki plastik parçaları sökeceksiniz(5 adet vidası var); sonra göstergelerin dış kısmındaki plastik çerçevenin vidaları var onlar sökülecek; ondan sonra göstergeleri tutan vidalar var onlarıda sökünce tamamdır...
Valla dertten kurtardınız beni kafaya koydum sökecem ekranı ki konsoldan daha karmaşık bişey ama işte bi konsolu sökemedik yol gösteren olmayınca. Sağolun arkadaşlar, hemen cevap yazdınız helal olsun size.
Ethem bu kadar olur yaaf. Süper oldu bu yardımın. Sağolsun diğer arkadaşlarda yardımcı oldu kafamda tasarlıyordum sabah şurayı sökcez burayı sökcez diye. Şimdi iyice kolay oldu sayende saol dostum.