ön konsol yapmak istiyorum

Umut gerçekten hoşuma gitti

Bunları ben asla yapamam dur bakalım belki İstanbul'da ki arkadaşlardan topicte okuyan olur da yardımcı olurlar

Bilgilendirme için teşekkürler
Not aldım bilgileri

Sevgilerle

plastik ABS yüzey sprey boyası bulabilirsiniz sanayiden , akçalı benim boyadığım sprey boyanın markası, uygulama :
su zımpara
astar boya - tampon gri 607
primer coat - 1. kat - metalik gri 357
top coat - 2.kat - metalik gri 357
vernik - şeffaf 000
izmirde olsanız size direkt olarak fırınlama ile boyatabilirdim parçalarınızı ücretsiz olarak:D
http://www.adametalsb.com/urun_akcali_sprey_boya.php
burdan kod ve boyalara bakabilirsiniz... ben kendim yaptım sayılır :D , zımpara işlemini ben yaptım, sprey işinde biraz el ayarı gerek benim de çok iyidir ama daha tecrübeli olan prototip ekibinin 1 numarası - sunay - :D sprey işlemini yaptı... tabi ki zorluğu yok gözünüzde büyütmeyin :D
ayrıca renk seçimi, boya alanı tasarım ve parça sökme takma vs bana ait:D

tüh İzmirde olamdıgıma hiç bu kadar üzülmemiştim ;)

becerebilirim umarım çok teşekkürler paylasımın için

Yok mu Sevgili Arkadaşlar İstanbul'da bu işlemi yapabilecek veya yapan birisini tanıyan

Sevgilerle

Sevgili Oğuz yapacakmısın kendin yoksa başka bir yere falan mı yaptırmayı düşünüyorsun ?...

aslında bu konularda çok becerikli oldugum söylenemez, bir arkadasım var onu esir edicem artık boyasın diye ama boyanın atmasından ve dokulmesinden çekiniyorum açıkcası, sizde biliyorsunuz devamlı güneş alan bir yer boyayacagimiz yer, şayet boyayabilirsem bende, tabiki de paylasıcam

Yüksel'le (Vladimir) bu konu üstünde baya konuşmuştuk.. Bence Yüksel'e özel mesaj atıp, bu konunun link'ini ver..

Yüksel bu konularla baya ilgileniyor ve bilgisi çok..

Yüksel'le (Vladimir) bu konu üstünde baya konuşmuştuk.. Bence Yüksel'e özel mesaj atıp, bu konunun link'ini ver..

Yüksel bu konularla baya ilgileniyor ve bilgisi çok..

teşekkürler

önemli değil, ama maliyeti yüksek olur diye düşünüyorum..
birde çok uğraştırır gibime geliyor.. ben Yüksel'e her zaman söylüyorum, Ankara'da olsaydın, peşini bırakmazdım diye.. :)

direk parça olarak diyorsun herhalde maliyeti yüksel olur diye

tam kullanıcı adı nedir acaba siteye yeniyim kullanıcı adı bile aratamadım :)

Geri