ön konsol yapmak istiyorum

:)
MID şapkası yok yalnız... klima çerçevesi ve havalandırma ızgaraları çerçevesi mevcut.
ne renk istiyorsunuz??? boyatıp kargolayabilirim.. yalnız aranızda anlaşın :D kime gidecek...

fotosu var mı acaba mid dedigin yer fotoda kırmızı ile işaretledigim yer mi

ben gri istiorm Murat ne renk istiyor bilmiyorum :)

günahımız ne olacak peki ?

Ekli dosyalar

• midsapka.webp
    midsapka.webp
    21.6 KB · Görüntüleme: 28
Sevgili Oğuz;
Sen almak istiyorsan al

Ben biraz daha beklerim
Komple yaptırmak isterim
Araştırmaya biraz daha devam edeceğim

Sevgilerle

TID şapkası - ekranın üzerindeki oval plastik parça :D

günah mı ne günahı abi, sevap sevap :D:D

yalnız ozi grinin çok tonu var, metalik gümüş vs, istersen boya kodu ver, ya da ben sana bir kaç alternatif sunayım..

Son düzenleme:
Sevgili Oğuz;
Sen almak istiyorsan al
Ben biraz daha beklerim
Komple yaptırmak isterim
Araştırmaya biraz daha devam edeceğim
Sevgilerle

Murat teşekkür ederim bende şu an için tam olarak neresi ne kadar olacak onu bilemiyorum...

ikimizin de hakkı var sonucta foto falan gelsin tam neresi ne kadar oldugunu gorelim

dilersen ben isterim dersen fikrini degiştirip de alabilirsin sorun degil

beklemedeyim şu an bende ve meraktayım :)

murat abi komplesi böyle zaten, ben ekstra olarak bahsettiğim TID şapkayı da boyadım, cosmoda da orası boyalı değil..
bir de teyp kalıyor.. boyatmak istiyorsanız biraz zahmetli olur o üzerinde serigrafiler var çünkü.. ya da direkt teyp ön kapağını değiştirebilirsiniz gri renkli olanı ile...

Son düzenleme:
MID şapkası - ekranın üzerindeki oval plastik parça :D
yalnız ozi grinin çok tonu var, metalik gümüş vs, istersen boya kodu ver, ya da ben sana bir kaç alternatif sunayım..

eyvallah sapkasını da soksem ben mi yollasam sana :)

ya sendeki renk güzel duruyo benim araç "silver gri" sana bırakıyorum rengi.

Ama bunun bir maliyeti vardır tabiki de sana borçlu olmak olmaz sonuçta Vladamirin orjinal parçaları degil mi bunlar?

çok soru soruyorum farkındayım

MID şapkası - ekranın üzerindeki oval plastik parça :D

eyvallah sapkasını da soksem ben mi yollasam sana :)

ya sendeki renk güzel duruyo benim araç "silver gri" sana bırakıyorum rengi.

Ama bunun bir maliyeti vardır tabiki de sana borçlu olmak olmaz sonuçta Vladamirin orjinal parçaları degil mi bunlar?

çok soru soruyorum farkındayım

ek olarak... fotosu var mı acaba tam idrak etmem için parçanın nereleri kapsadıgını? Bende teyp kısmında ekran oldugu için merak ediyorum

evet parçalar yükselin.. o sebeple de vermeyi/vermemeyi ve maddi kısmı yüksel ile halletmeniz gerekir diye düşünüyorum ne de olsa parçalar onun dimi ama.. :D:D

resim ekledim, kırmızı ile boyadğım parçalar mevcut...
cimg65051.jpg

evet parçalar yükselin.. o sebeple de vermeyi/vermemeyi ve maddi kısmı yüksel ile halletmeniz gerekir diye düşünüyorum ne de olsa parçalar onun dimi ama.. :D:D

resim ekledim, kırmızı ile boyadğım parçalar mevcut...

teyibin etrafındaki çerçeve? :) teşekkürler foto için çok

Son düzenleme:
Geri