ön konsol yapmak istiyorum

ozi orda çerçeve yok, teybin ön yüzünde ben sadece dış tarafları boyadım şerit gibi..
:D:D

ozi orda çerçeve yok, teybin ön yüzünde ben sadece dış tarafları boyadım şerit gibi..
:D:D

eyvallah, aslında benim mid kısmı da sana gondermem gerekir, aynı ton renk olması için

bakalım Vladamir vermek isteeycek mi o da var

çok saol tekrar

:) yüksel hayatta vermez :D:D:D

abi naptın sen :)

abi yüksel i tanımıyosun normal :D

hayatta vermez derken dalgasına yazdım :D rahat ol yani.. o konuda,

yalnız şapkayı da boyatmak istiyorsan söküp gönder diyeceğim ama ne bileyim astarı yüzünden pahalıya gelmesin sana.. kargo ücreti olarak giderin var gerçi sadece ama oralarda bu işlemi 15-20 liraya halledecek çok kişi bulunur.. :D
kargo ne tutar? 7 civarı tahminen.. ben de sana gönderirken alıcı ödemeli yollarım.. 7-8 de ordan tutar.. yine 15 eder..

seçim senin tabiki benim için önemli değil, istediğin renge boyattırırım ve kargolarım no problem :D
site üyeleri memnun olsun yeter... :):)

abi yüksel i tanımıyosun normal :D
hayatta vermez derken dalgasına yazdım :D rahat ol yani.. o konuda,
yalnız şapkayı da boyatmak istiyorsan söküp gönder diyeceğim ama ne bileyim astarı yüzünden pahalıya gelmesin sana.. kargo ücreti olarak giderin var gerçi sadece ama oralarda bu işlemi 15-20 liraya halledecek çok kişi bulunur.. :D
kargo ne tutar? 7 civarı tahminen.. ben de sana gönderirken alıcı ödemeli yollarım.. 7-8 de ordan tutar.. yine 15 eder..
seçim senin tabiki benim için önemli değil, istediğin renge boyattırırım ve kargolarım no problem :D
site üyeleri memnun olsun yeter... :):)

dogrudur tanımıyorum kendisini, ilgin yardımın içn tekrar tekrar teşekkürler, sanırım mid şapka boyasız olursa sırıtabilir... Vladamirden gelecek habere gore devam edelim o zaman...

yok sırıtmaz, orjinali de öyle zaten, tercihinize kalmış :D size mat gri * orjinal cosmo * yaptırayım ben...

bende böyle yapmıştım fikir olsun

Çok güzel olmuş

Bir yere mi yaptırdınız yoksa kendiniz mi yaptınız
Öğrenebilirmiyiz

kendim yaptım evde sökmek kolay zaten sonra direk boya uyguladım marshall tahta boyası :D amatör oldu ama fena olmadı

Geri