Ön konsola Karbon kaplama yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucipoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmuş elinize sağlık

Sen gerekli 3M Dİ- NOC Carbon Fiber folyoyu tedarik edip bana alo dersen ( Gündüz olma şartıyla ) Elimden geldiğince sana yardımcı olmak isterim. Tel 0 532 201 6233

abi şu an adapazarında değilim...muhtemelen kurban bayramında orda olacam görüşmek dileğiyle sağolasın...

Çok güzel olmuş. Eline sağlık.

bu carbon olayını bende çok düşündüm fakat bazı kıvrımları nasıl yaparım diye düşünürken arkadaşın bana tarif etmesiyle rahatladım.ayrıca ben bu kaplama olayında otomatik vitesin P-R-N-D-3-2-1 olan kısmını buzda kaymayı engelleyen duğmenin olduğu çerceveyi ve kapı tutma kollarınıda projeye dahil ederdim.bu benim fikrim ellerine sağlık çok guzel olmuş.

bu carbon olayını bende çok düşündüm fakat bazı kıvrımları nasıl yaparım diye düşünürken arkadaşın bana tarif etmesiyle rahatladım.ayrıca ben bu kaplama olayında otomatik vitesin P-R-N-D-3-2-1 olan kısmını buzda kaymayı engelleyen duğmenin olduğu çerceveyi ve kapı tutma kollarınıda projeye dahil ederdim.bu benim fikrim ellerine sağlık çok guzel olmuş.

Ben fazla detaya girmek istemedim bana göre o zaman fazla bir güzelliği kalmıyor ! bundan sonraki projem daha doğrusu önümüzdeki yaza kadar arabayı değiştirmezsem; Ön kaput , aynalar ,tavan, yan çıtalar ve bagaj kapağını kaplamak , bakalım yapabilecezmi, hayırlısı.

Geri