Ön konsola Karbon kaplama yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucipoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
dörtlü flaşör tuşunun yanındaki "ECO" tuşu klima ile ilgilimi yoksa motorla ilgili bir fonksiyonumu var?

Teşekkürler, Klima ile ilgili, o tuşa basıp klimayı çalıştırdığınızda sanırım klima kalorifer gibi çalışıyor, yani yakıttan tasarruf.

kusursuz olmuş güle güle kullanın..

mükemmel olmuş ellerine sağlık. astra g ön konsolu söke bilsem kendimde yapıcam ama ön konsolu nasıl söküceğimi vidaların nerelerde olduğunu bilemiyorum.

mükemmel olmuş ellerine sağlık. astra g ön konsolu söke bilsem kendimde yapıcam ama ön konsolu nasıl söküceğimi vidaların nerelerde olduğunu bilemiyorum.

teşekkür ederim, konsolu siz sökmeyin zaten, özel bir servise gidip söktürün ve işiniz bitip kaplamayı yaptıktan sonra da aynı yere taktırın, ben sökme ve takma işçiliğine 30 TL verdim, pazarlığınızı baştan yapın, veya sürekli gittiğiniz bir yer varsa oraya da yaptırabilirsiniz.

Ha not olarak şunu da ekleyeyim; ben usta söküp takarken yanındaydım, parçaların nasıl sökülüp takıldığını gördüm, bundan sonra birkaç zor parça hariç hepsini kendim söküp takabilirim, diğerleri için biraz pişmek veya işi iyi bilip, eli yatkın olmak gerekiyor. Her babayiğidin harcı değil.

Çok güzel bir iş çıkarmışsın abi ellerine sağlık.

Çok güzel bir iş çıkarmışsın abi ellerine sağlık.

Saolasın, bir tek en sağdaki havalandırmanın desenini yanlışlıkla sağ yukarı yapmışım, onu söküp yeniden yapacağım, yaparkende hem video çekimi hem de foto çekimi yapıp siteye koyacağım.

Geri