Ön silecek suyu ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doktor2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doktor2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bende yeni astra g kasa 2012 model var.silecek suyu ayarı çok kötü.şoför tarafı kuru kalıyor.ayarlar biraz yukarda kalmış galiba.2-3 servisi aradım ayarı yok dediler.bunun bir çözümü yok mu????? :((((

Ynt: Ön silecek suyu ayarı

J ler için de yok deniliyordu ama gördük ki var. Muhtemelen sizinki de aynıdır. Olmaması saçmalık zaten.

doktor link' Alıntı:
Arkadaşlar bende yeni astra g kasa 2012 model var.silecek suyu ayarı çok kötü.şoför tarafı kuru kalıyor.ayarlar biraz yukarda kalmış galiba.2-3 servisi aradım ayarı yok dediler.bunun bir çözümü yok mu????? :((((

Aracınız yeni Astra ise J kasadır...

Ayarı var ama birçok servis bilmiyor. En basit çözümü ise araç hareket halindeyken (40 km/h ve üzeri) suyu sıkmak. Rüzgarın etkisiyle direkt cama geliyor.

eketen link' Alıntı:
J ler için de yok deniliyordu ama gördük ki var. Muhtemelen sizinki de aynıdır. Olmaması saçmalık zaten.
çözüm nedir acaba?

Ufacık bir aparatı var. Kendiniz bile yaptırabilirsiniz aparatı. Konusu var forumda linki eklerim.

yanlış yazmışım aracım j kasa olacak.

Sizin servise gidip ayarlanması gerekir su çıkan yerlerin büyük ihtimal onlarda ya sorun vardır yada tıkanıklar olmuş olur.Ben durduğum yerde yaptığım herhangi bir sorun çıkmıyor.

Aracımı yıllık bakıma götürdüğümde şikayetimi dile getirmiştim.
Çok güzel şekilde ayarlamışlar, ekstra ücret fln alınmadı.
Servis: Opal Ankara

Arkadaşlar bu sorunun çözümü çok kolay, belirli bir aparata felan gerek yok, benim silecek suyu da arabanın tavanını yıkıyordu, kendim düzelttim. Düzeltmek için suyun çıktığı o küçük kısa boylu borunun uç tarafını, motor tarafından ön cama doğru bastırın, ama biraz fazla bastırmak gerekiyor çok sıkı bir aparat, bastırdıkça döndüğünü hissedeceksiniz. Tabii bu işlemi rahat yapmak için önce kaputu açmak gerekiyor, kaputu açmadan müdahale etmek zor.

Geri