önden gelen gıcırtı sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tmcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tmcn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 vectra aracımın ön tarafından gıcırtı sesleri geliyor neden kaynaklanacagını bilen veya daha önce bu sorunu yaşıyan arkadaşlar bi iki satır yazarsa memnun olurum teşekkürler.:confused:

Araç Kazalimi Peki

hayır kaza yok düşük hızda esnemelerde yapıyor yaylardan olabilri diye düşünüyorum

aynı sorun bendede vardı Zrot değiştikten sonra ses kesildi sanırım sendeki sorunda aynıdır.

Genellikle amartisör takozları ve z rotlardan kaynaklanıyor.;)

arkadaşlar 2004 vectra aracımın ön tarafından gıcırtı sesleri geliyor neden kaynaklanacagını bilen veya daha önce bu sorunu yaşıyan arkadaşlar bi iki satır yazarsa memnun olurum teşekkürler.:confused:

O ses muhtemelen rotillerden geliyordur. Birde aks kafalarını yağlat körüklerini değiştir.
:good:

Eğer aracın motoru çalışır pozisyoda iken araç olduğu yerde duruyorken direksiyonu sağa ve sola kırarken ve dğşük hızda giderken firene biraz sert basarkengıcır gıcır diye sürtünme sesi geliyorsa:

1: Rotilleri ve alt tablayı kontrol ettirin.
2: Aks kafalar yağsız kalmış ve körükler yırtılmış olabilir.
3: Amartisör takozları ölmüş olabilir.

Kolay gelsin.

hayır kaza yok düşük hızda esnemelerde yapıyor yaylardan olabilri diye düşünüyorum
genelde tümseklerden geçerken gelir o ses benim eski vectrada öyle olmuştu amörtisörlerin orada lastikler var huni seklinde küçük o lastikler zamanla kuruyor ve ses yapıyor yağlansa belki düzelir ama sen en iyisi değiştir zaten sol ve sağ 4o ytl falan saygılar

yardımlarınız için teşekkürler hafta sonu bakıma gittigimde bilinçli bir şekilde gitmeme yardımcı oldunuz teşekkürler:good:

yardımlarınız için teşekkürler hafta sonu bakıma gittigimde bilinçli bir şekilde gitmeme yardımcı oldunuz teşekkürler:good:
rica ederiz görevimiz:good:

Geri