Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vimpire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra h kullanıcısı olarak tavsiye ederim..sonuçta aldığım arabanın ne olduğunu ne için aldığımı ne beklediğimi biliyordum...ama 75 beygire göre hantal değil benzinliye göre klası 1.4 motorla kıyaslarsan iyi. easytronic benimki ve bana hiç hantal gelmiyor motora göre sonuçta bu arabadan fazla birşey bekleme ama altındaki 75 beygirden oldukca iyi..yokuş yukarı hantalmı? yok motor sınınca değil..sonuçta dizel herzaman klasına göre torku yüksek araçtır

astra corsanın bir segment üstünde.dolayısıyla kalite yol tutuş donanım iç hacim bagaj vs daha yüksek.bizim astra da easytronic açıkcası kalkışlarda yavaş ama sonrası iyi.gerektiği zamanlarda spor modda kullanılabilir ama çok da bi beklentiniz olmasın yani sonuçta ralli arabası değil ekonomi arabası

ben corsayı aldığımda arada 3000 tl gibi bir fark vardı. bu fark 1000 tl olsaydı astra alırdım.
corsanın astradan daha seri.(1,3 cdti) nedeni hafif olması.eniştemde astra var oradan biliorum. ama yine de arada segment farkı var. biri b sınıfı biri c sınıfı. ama ikisi de güzel araç.hayırlısı olsun.

corsada biraz daha iyi kalkış görebilirsin ama astra konfor yol tutuş olarak corsadan bir gömlek daha üstün hayırlı olur inşallah

Geri