online tunnig body kit satışı

karlıkçı halili her kez meth ediyor ama bizim bilkentli arkadaşlar vardı rover coupe si vardı o adam komple bodykit yapmışdı alete istanbula bir geldi milletin ağzı düşmüşdü benimde dahil

burası zaten karlıkcı halilin sitesi ben yerine de gitttim fiyatlar aynı degişen bişey yok aynı

fiyatlar biraz sacma. iscilikte biraz dandik galiba :D

yeni gördüm burayı. yav geçen ordaydım daha .fiyatlar normalin 2 katı. bana 150 çektiği ön ek 300 burda.

işçilik çok diil çok çok kötü..bu ne ya..fiyatlarda aşırı yüksek..astra f parçalarını tam apaçi işi yapmışlar.yazık diyorum başka bişi demiyorum

ben vectra c geniş bagaj spoileri sevdim tam istediğim gibi ankaraya yolum düşerse yaptırırım ordaki fiyatlara bakmayın o spoilere misal bu sitede 200 yazmış sahibindende 150 yazmış demek adamın yanına gitsek 120 ye bağlarız..

vectra c nin geniş bagaj spoileri ile arka tampon altı zaten vrx kopyası ön tampon falan apaçi olmuş öyle bir şey yok vrx de opc de de yok sanırım

ben vectra c geniş bagaj spoileri sevdim tam istediğim gibi ankaraya yolum düşerse yaptırırım ordaki fiyatlara bakmayın o spoilere misal bu sitede 200 yazmış sahibindende 150 yazmış demek adamın yanına gitsek 120 ye bağlarız..

vectra c nin geniş bagaj spoileri ile arka tampon altı zaten vrx kopyası ön tampon falan apaçi olmuş öyle bir şey yok vrx de opc de de yok sanırım

hiç öyle düşünmeyin öyle bağlanabilir cinsten satış yapmıyorlar ;)

Geri