op-com kurulum dosyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abilerim merhaba elimde op-com cihazı var fakat kurulum dosyası yok yardımcı olabilir misiniz bulunduğum şehirde servis de yok opel corsa c aracım için cruise control özelliği olan kol aldım aktivasyon yaptıramıyorum
merhaba kurulum dosyasını ben youtubede tamir eden adamdan bakıp yaptım size de tavsiye ederim cuise controllü kolu nerden aldınız acaba bende araştırıyorum da

dilerseniz programı kurabilirim. Ama nasıl aktif edileceğini bilmiyorum bununla ilgili teknik bilgiyi bir ustadan alabilirsiniz.

merhaba kurulum dosyasını ben youtubede tamir eden adamdan bakıp yaptım size de tavsiye ederim cuise controllü kolu nerden aldınız acaba bende araştırıyorum da
Abi ben internetten getirttim onlineyedekparça ydı sitenin adı

• Beğen
Tepkiler: YavuzSelim641
Kodun varmı aracın varsa internet üzerinde opcom yazlım var indir kullanabilirsin
Abi kodu buldum ingilizce olan programdan yapılıyormuş adımlarını biliyor musun nereden gireceğiz

Nasıl kuracağız abi hep hata veriyor
Hocam anlıyorsun elindeki op com cihazi değil elm 327 hata okuyucu basit bir cihaz.arac beyni iki kısımdan oluşur.on ve arka.programlama ve detaylar arka kısmındadır.bu cihaz sadece on kısmı oku ve anlik hata verilerini siler.birde motor basinci map maf sensor su sicakligi gibi anlik verileri gösterir okadar.bu cihazla kodlama yapamazsınız aksine beyne zarar bile verebilirsiniz.sizce mantiklimi elinizdeki 50/60 tl lik bir cihaz servis teki 2000/3000 bin tl.lik bir cihazın işini yapabilir mi.

Geri