op-com türkçe program arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halduun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu proğramı kurması ve bulması kolay da, araçlarınıza nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz? ara kablo ve cihazı da mevcutmu elinizde? çünki o kablo ve cihazı olmadan işe yaramaz!!!

teşekkurler kardeşim elm 327 icin program varmi sende ? :D

arkadaşlar bu proğramı kurması ve bulması kolay da, araçlarınıza nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz? ara kablo ve cihazı da mevcutmu elinizde? çünki o kablo ve cihazı olmadan işe yaramaz!!!

Programı isteyenlerin çoğunda vardır tahminim. Zaten Opcom 70–100 tl arası birşey

mrb

mrblar bende opcom cihazı almayı dusunuyorum bu urun sadece arızaları mı gösterebiliyor yoksa yol bilgisayarı vs programlama yapabiliyormu ve hangi modellere baglanabiliyor boşa para vermek istemıyorum kullanan arkadaslar yardımcı olabılırlermi.

Yol Bilgisayarını bilmem ama bir çok şeyi programlayabiliyor. Tech2 cihazınin yaptığı işlerin % 80-90 yapabildiği biliyorum. Bence alın. Hiç kullanmazsaniz satarsiniz yine. Opcom programının 2010 versiyonu var bende. 2010 dahil tüm Opel modellerini destekliyor.

program bende mevcut benim cihazın sürümü 1.45 ama ing olan program daha geniş mail attım umarım çalışır

Geri