bu tarz bir şey bulan olursa toplu alım yapalım arkadaşlar bence çok şık ortopedikbence bu tarz bir sey ideal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tarz bir şey bulan olursa toplu alım yapalım arkadaşlar bence çok şık ortopedikbence bu tarz bir sey ideal
Bu ürünü yurtdışında kullanılmayan yan koltukta koruma amaçlı yada deposunda koltuk olan kişiler koruma amaçlı kullanıyor ve tamamen naylon.Ama ben bu örnekte ama kumaş yapacağım dersen sana kalmış.Ama ben olsam sürücü koltuğunda kullanmazdım.sadece dikkat ederek orjinalini kullanırdım ya da güzel bir kılıf.
bu tarz bir şey bulan olursa toplu alım yapalım arkadaşlar bence çok şık ortopedik
İ.Tatlıtes'in sahnelerde giydiği elbisenin kumaşı gibi parlıyor .
Yazın siyah kumaş çok yakıyor. O nedenle siyahı hiç tavsiye etmem.aynen abi bu ne böyle ya bende alıcam koltuk kılıfı bizim koltuklar beyaz mavi karışımı bişi acayip tertemiz hiç bi sorunum yok ama siyah istiyorum arabada siyah güzel bi kılıf bulursam alıcam bende ama koltuğa tam oturması lazım orjinal gibi durmasını istiorum