OPC Line Logolu Koltuk Kılıfı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence bu tarz bir sey ideal

1099049_2.jpg
bu tarz bir şey bulan olursa toplu alım yapalım arkadaşlar bence çok şık ortopedik ;)

Bu ürünü yurtdışında kullanılmayan yan koltukta koruma amaçlı yada deposunda koltuk olan kişiler koruma amaçlı kullanıyor ve tamamen naylon.Ama ben bu örnekte ama kumaş yapacağım dersen sana kalmış.Ama ben olsam sürücü koltuğunda kullanmazdım.sadece dikkat ederek orjinalini kullanırdım ya da güzel bir kılıf.

Bu ürünü yurtdışında kullanılmayan yan koltukta koruma amaçlı yada deposunda koltuk olan kişiler koruma amaçlı kullanıyor ve tamamen naylon.Ama ben bu örnekte ama kumaş yapacağım dersen sana kalmış.Ama ben olsam sürücü koltuğunda kullanmazdım.sadece dikkat ederek orjinalini kullanırdım ya da güzel bir kılıf.

yaklaşmışım az daha biliyormuşum :D

bu tarz bir şey bulan olursa toplu alım yapalım arkadaşlar bence çok şık ortopedik ;)

Tanesi 50 Euro + Kargo. Tr'ye kargolama bulunmamakta.

Ben bunun sadece corsa modellerine uygun olanini bulabildim. (A-B-C-D)

Kılıf olayını sevmiyorum. Kılıfla kullanıyorsun, orjinal kumaş yıpranmadan kalıyor, sonra arabayı satıyorsun, orjinal kılıfın sefasını elalem sürüyor:)

En güzeli temiz ve özenli kullanmak:) Nihayetinde o da bizimle yaşlanacak değil ya:)

sağlıklı birşey istiyorsan... bir döşemeciye gidilir.istedğin kumaştan , renkten koltuğun kalıbına göre kılıf diktirilir..üzerinede istediğin işleme yaptırılır (opc line) on numarada olur

Basit birşey bu verilen paraya yazik en güzeli secimi kendin yapcaksin ve diktirceksin

İ.Tatlıtes'in sahnelerde giydiği elbisenin kumaşı gibi parlıyor :).

aynen abi bu ne böyle ya bende alıcam koltuk kılıfı bizim koltuklar beyaz mavi karışımı bişi acayip tertemiz hiç bi sorunum yok ama siyah istiyorum arabada siyah güzel bi kılıf bulursam alıcam bende ama koltuğa tam oturması lazım orjinal gibi durmasını istiorum

aynen abi bu ne böyle ya bende alıcam koltuk kılıfı bizim koltuklar beyaz mavi karışımı bişi acayip tertemiz hiç bi sorunum yok ama siyah istiyorum arabada siyah güzel bi kılıf bulursam alıcam bende ama koltuğa tam oturması lazım orjinal gibi durmasını istiorum
Yazın siyah kumaş çok yakıyor. O nedenle siyahı hiç tavsiye etmem.

camlar film li abi zaten siyah araba güneşi çekiyo üstüne temizlik ve güzel dursun die istiyorum ama uzun zamandırda istiyorum hiç bakmadımda

Geri