OPC Pedal Seti (Replica)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: OPC Pedal Seti (Replica)

Kasım ևınar link' Alıntı:
Evet ayni urun,bende aliexpressten aldim 20 tl,bikac gune elimde olur
Ali expressten aldığınız linki paylaşabilir misiniz ?  20 tl çok uygun geldi ben baktığımda 35-40 civarıydı.

hosta link' Alıntı:
Ali expressten aldığınız linki paylaşabilir misiniz ?  20 tl çok uygun geldi ben baktığımda 35-40 civarıydı.

Suan cepten yaziyorum,aksam eve gidince linki paylasirim

Herkesler güle güle kullansın :)

Birde mert fotoda zeminde duran dikdörtgen malzeme nedir?

ozgun88 link' Alıntı:
Herkesler güle güle kullansın :)

Birde mert fotoda zeminde duran dikdörtgen malzeme nedir?

Paspasa ait bir kısım. Sağ ayak topuğu sürekli o kısımda durduğu için tüm paspaslar önce o kısımdan zarar görürür.  Paspas çabuk deforme olmasın diye yapılmış orası ve bazı paspaslarda (metal olmasa da) böyle kısım mevcuttur :)

REC link' Alıntı:
Paspasa ait bir kısım. Sağ ayak topuğu sürekli o kısımda durduğu için tüm paspaslar önce o kısımdan zarar görürür.  Paspas çabuk deforme olmasın diye yapılmış orası ve bazı paspaslarda (metal olmasa da) böyle kısım mevcuttur :)

+1  :)

MeRt link' Alıntı:
Ama serviste satılan orijinal pedal seti 350 TL.  :(

Ankarada 250 tl, tabi yine fazla ama bazı arkadaşlar sahibinden sitesindeki 50 tl lik urunu orjinal gibi sanmislar bende kullandigim icin memnun olmadigimi soyledim, ama gelin görün ki hala kullaniyorum  kahka536

KaHiN link' Alıntı:
Ankarada 250 tl, tabi yine fazla ama bazı arkadaşlar sahibinden sitesindeki 50 tl lik urunu orjinal gibi sanmislar bende kullandigim icin memnun olmadigimi soyledim, ama gelin görün ki hala kullaniyorum  kahka536

Bizide biraz idare etsin yeter ne yapalım olmadı yurtdışındakilerden deneriz sonra.250 tl ye kadar zaten bikaç tane alır deneriz o zmana kadar da bikaç yıl geçer :)

Geri