OPC Pedal Seti (Replica)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: OPC Pedal Seti (Replica)

UnStabLe link' Alıntı:
Arkadaşlar opc pedali kullanıp şu ana kadar şikayeti olan var mı paslanma ayakta kayma rahat kullanım vs memnun ise herkes bende almayı düşünüyorum..

Ben gayet memnunum,bence tereddutsuz alin,zaten 20 tl fiyati var

NumberZOne link' Alıntı:
Aynı konuları bende çok merak ediyorum. Görüntü ve montaj şekli pek kaliteli ve sağlam bir hava vermedi bana.

Resimlerde ogle cikmis olabilir,fiyatina gore gayet kaliteli

Görüşleriniz için teşekkürler, mesele 20 lira değil. Haybeye sök tak yapmak istemiyorum.

Sizin gibi diğer arkadaşlarında yorumları olumluydu hatırladığım kadarı ile. Ebay' den toplu alım mı yapsak?

UnStabLe link' Alıntı:
Arkadaşlar opc pedali kullanıp şu ana kadar şikayeti olan var mı paslanma ayakta kayma rahat kullanım vs memnun ise herkes bende almayı düşünüyorum..

NumberZOne link' Alıntı:
Aynı konuları bende çok merak ediyorum. Görüntü ve montaj şekli pek kaliteli ve sağlam bir hava vermedi bana.

Yanlış hatırlamıyorsam forumda bu pedal setini ilk alan yada alanlardan biri benim ve aşağı yukarı dört aydır hiçbir problem yaşamadım.
Ne paslanma var nede kauçuk yüzeylerde eskime.  :)
Kaliteli demeyeyim ama açıkçası benim tahminimden daha dayanıklı ve sağlam çıktı.  :)

Bu pedalları takmak için orjinaldeki plastik kısımları söküp yerine bunları mı takıyoruz yoksa direk üstüne mi takıyoruz?

MeRt link' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam forumda bu pedal setini ilk alan yada alanlardan biri benim ve aşağı yukarı dört aydır hiçbir problem yaşamadım.
Ne paslanma var nede kauçuk yüzeylerde eskime.  :)
Kaliteli demeyeyim ama açıkçası benim tahminimden daha dayanıklı ve sağlam çıktı.  :)

Kesinlikle Mert'e Katılıyorum Otamatik Vites İçin Olanını Aldım Ne Bir kayma Ne Bir Paslanma Tabikide Orjinalleriyle Kalite Olarak Kıyaslanamaz Ama Parasını Hakeden Bir ֜rün Kesinlikle...

eraytly link' Alıntı:
Bu pedalları takmak için orjinaldeki plastik kısımları söküp yerine bunları mı takıyoruz yoksa direk üstüne mi takıyoruz?
plastik kisim sökülupte takiliyor.

eraytly link' Alıntı:

Bülent abinin de söylediği gibi debriyaj ve fren pedallarındaki kauçuk kaplamalar sökülüyor, gaz pedalına ise direk takılıyor.  :)

tdcm.jpg

MeRt link' Alıntı:
Bülent abinin de söylediği gibi debriyaj ve fren pedallarındaki kauçuk kaplamalar sökülüyor, gaz pedalına ise direk takılıyor.  :)

tdcm.jpg
thnxx Mert :)

Geri