OPC sonunda geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O ne motor oyle tertemiz :-))))...
Resimler cok guzel cikmis....

valla fotolar temizmiş..
benimki hala temiz değil..:D
güle güle değil tadına vara vara kullan..

ha bu arada ön panjurdaki opc senin eserin galiba..:)

:D arkadaşın eseri :P dur oraya değil dememe kalmadı yapıştırdı bitirdi işi,bende sökmedim :P

O ne motor oyle tertemiz :-))))...
Resimler cok guzel cikmis....

Saol Erdencim,daha iyisi sende :D kırmızı ne de olsa :)

opc hakkında..

:D arkadaşın eseri :P dur oraya değil dememe kalmadı yapıştırdı bitirdi işi,bende sökmedim :P

opc hayranı arkadaşlar sadece arkada opc yazması (eskiden yanlarda da yazardı) yani belirleyici başka şeylerin olmaması (mesela turbo gibi) sizce de eksik değilmi..:(
her seferinde açıklama yapmak gerekiyo o yüzden ben arkaya opelden gtc nin orjinal turbo yazısını çaktırdım..:D

avrupadakilerde benimle aynı görüşte..:D

Ekli dosyalar

• M OPC k (14).webp
    M OPC k (14).webp
    55.7 KB · Görüntüleme: 24
  • M OPC k (15).webp
    M OPC k (15).webp
    61.8 KB · Görüntüleme: 22

opc hayranı arkadaşlar sadece arkada opc yazması (eskiden yanlarda da yazardı) yani belirleyici başka şeylerin olmaması (mesela turbo gibi) sizce de eksik değilmi..:(
her seferinde açıklama yapmak gerekiyo o yüzden ben arkaya opelden gtc nin orjinal turbo yazısını çaktırdım..:D

avrupadakilerde benimle aynı görüşte..:D

turbo yazısı bende de var da yapıştırmadım.opc daha iyi duruyor arkada,turbo opc yapsam cok cakma,opel turbo da sacma oluyor :D
yanlara opc olabilir ama..

Maşallah, ALLAH kaze bela vermesin...

ALLAH daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah...

Maşallah, herşeyiyle çok güzel, başarılı bir araç. Kazasız belasız sürüşler dilerim

Geri