elimde değil sinir ediyor beni artık sabahları ilk çalıştırmada kesti hiç yapmıyor havalar ısındıgında beri ama aracı park edeyim 1 saat sonra calıstırayım %90 yapıyor.Duymamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elimde değil sinir ediyor beni artık sabahları ilk çalıştırmada kesti hiç yapmıyor havalar ısındıgında beri ama aracı park edeyim 1 saat sonra calıstırayım %90 yapıyor.Duymamak lazım.
Bende ağustosta başladı sesO kadar sıkıntı etmeyin, şunun şurasında iki gün sonra havalar ısınınca kesilir
Evet ben de bir Eylül ayında rekor bir hava sıcaklığında (50c° üzeri) malum sesi duymuştum hem de en şiddetlilerinden biriydi fakat çoğunlukla bu olayı mevsim geçişlerinde yaşadığımdan ve önümüz de inşallah yaz olduğundan havalar ısınınca geçer dedimBende ağustosta başladı ses
Bugün makina mühendisi arkadaşlarlada baya istişare ettik. bayramdan sonra aracımı tekrar söküp nihai verilerle isteyen arkadaşlar var onlara uygulayacaz bakalım inşanllah sorun çıkartmaz.Evet ben de bir Eylül ayında rekor bir hava sıcaklığında (50c° üzeri) malum sesi duymuştum hem de en şiddetlilerinden biriydi fakat çoğunlukla bu olayı mevsim geçişlerinde yaşadığımdan ve önümüz de inşallah yaz olduğundan havalar ısınınca geçer dedim
Ama mobil 1 kullandığımda o sene yaz mevsiminin de geç gelmesiyle haziran sonuna kadar sesi duyduğum zamanı da hatırlıyorum.
Çok takmayın arkadaşlar diyorum ama ben de çok rahatsız oluyorum hem de neredeyse 5 yıldır. Takılmayacak gibi değil gerçekten.
Yine de çok takmamak lazım
Aynen Takılmayacak gibi değilEvet ben de bir Eylül ayında rekor bir hava sıcaklığında (50c° üzeri) malum sesi duymuştum hem de en şiddetlilerinden biriydi fakat çoğunlukla bu olayı mevsim geçişlerinde yaşadığımdan ve önümüz de inşallah yaz olduğundan havalar ısınınca geçer dedim
Ama mobil 1 kullandığımda o sene yaz mevsiminin de geç gelmesiyle haziran sonuna kadar sesi duyduğum zamanı da hatırlıyorum.
Çok takmayın arkadaşlar diyorum ama ben de çok rahatsız oluyorum hem de neredeyse 5 yıldır. Takılmayacak gibi değil gerçekten.
Yine de çok takmamak lazım
bu bahsedilen gergi contasını taktınız ve ilk marstaki sesi kesmedimiBazı araçlarda kestiğini söylüyolar benim aracımda ve çoğu 100bin civarındaki araçlarda kesmedi
Zincir setini değiştireli 1 hafta oldu gergi contası takıldı bi haftalık sürecte herhangi bi ses olmadı sesin olmayışı setin yeni değişmesinden mi yoksa gergi contasından mı muamma şuanlıkbu bahsedilen gergi contasını taktınız ve ilk marstaki sesi kesmedimi
Anladığım kadarıyla bu sorunu giderme adına bir çalışma yapıyorsunuz. İnşallah muvaffak olur bizleri de aydınlatır ve bu zincir sesi derdinden kurtarırsınız.Bugün makina mühendisi arkadaşlarlada baya istişare ettik. bayramdan sonra aracımı tekrar söküp nihai verilerle isteyen arkadaşlar var onlara uygulayacaz bakalım inşanllah sorun çıkartmaz.