opel 2.2 active select elegans şanzıman problemi

network35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende opel 2.2 active select elegans tiptronik vites var araç bazen kendini korumaya alıyor ve 2 ve 5 vites harici vitese geçmiyor opel servisi şanzıman yağını içine su kaçmış olabilir diyorlar ama bazende bu uyarıyı vermiyor yaptırması çok masraflı bi olay.başka nasıl yaptırabilirim bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

lütfen yardım

beyler bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ya...arabayı bi tepeden aşağı atacam ya

vites kalibrasyonu yapsınlar öncelikle şanzumanın içine nasıl su alır onu anlamadım ben

Çok yoğun veya derin bir suya, özellikle hızlı girince böyle birşey bazen olabiliyor...Ama normal yagmurda olmaz bu..Arkadaşımın renault scenic otomatigine olmuştu bu olay ve birçok parçası degişmişti sonucta malesef...Bence otomatik vites konusunda uzman birkaç yere danışmanda fayda var...

şimdi diyorlarki vites yağın içinde çalışıyor o kadar çok ısınıyorki 115 dereceye kadar çıkıyor içinde bu yağı soğutmakiçin bişey varmış o hortum zamanla kırılıyor ve yağın içine su giriyormuş.o su da beyne geldiği yerde arıza verişyormuş.almanyadan gelen çözüm bu

Geri