LPG takınca araba patlıyomuş öyle duydum ben, hatta geçen gün işlek bir caddede lpgli ferrari patlayınca 400 kişi hayatını kaybetmiş.
LPG bir yerde patlar oda sahibinin elinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LPG takınca araba patlıyomuş öyle duydum ben, hatta geçen gün işlek bir caddede lpgli ferrari patlayınca 400 kişi hayatını kaybetmiş.
LPG bir yerde patlar oda sahibinin elinde.
Abi yarayan birşey olsa benzinli, dizel grubunun yanına sadece lpg ile çalışan araçlarda olurdu.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mehmet aslında LPG gerçekten baş ve karın ağrısından başka bir şey değil. Şimdi birde yağlama sistemli falan filan diye bir şey çıkarmışlar. Gram araca bir faydası olacak sistem değil. Bundan adım kadar eminim. Şimdi LPG nin araca zararı olmadığını dile getirenler sormak gerek... peki bunca zaman LPG araçlara zararlı değil dediniz de bu yağlama sistemler ne ayak diye?
abi senin araban tek nokta enjeksiyonlu sorunların bundan yana .sanırım arabanında durumu iyi değildi yoksa bu kadar aksilik olsa olsa çölde kutup ayısı muhabbeti olur.Sadece o değil ki arkadaşlar adam hava kazanının üzerine 5 TL değerinde bir kapak takmamasından dolayı motorda patlama meydana geldi ve hava kazanı param parça oldu. Sonradan öğrendim ki o kapak olması lazımmış ama olan yine benim hava kazanına oldu.
Şimdi daha diyor musunuz? doğru usta diye...
Memlekette doğru adam doğru ustamı kalmış? (istisnalar kaide bozmaz)
Sadece o değil ki arkadaşlar adam hava kazanının üzerine 5 TL değerinde bir kapak takmamasından dolayı motorda patlama meydana geldi ve hava kazanı param parça oldu. Sonradan öğrendim ki o kapak olması lazımmış ama olan yine benim hava kazanına oldu.
Şimdi daha diyor musunuz? doğru usta diye...
Memlekette doğru adam doğru ustamı kalmış? (istisnalar kaide bozmaz)