Benim aracımı da opel çağırdı, geçen salı günü gittim yeni tip yağ müşürünü taktırdım, aracın yazılımını da buna göre modifiye etmişler ancak aracın çalışmasında bir acaiplik oldu , bir kere çok daha çabuk devirlenmeye başladı hatta 2-3 sefer sport modu mu takılı kaldı diye deneme yapıp açıp kapattım sport modda daha da çabuk devirleniyor, 2.cisi motor devri hemen aşağı inmiyor araca tekrar alışana kadar yeni araç kullananlar gibi vites değişimlerinde aracı siklettim. Yağ müşürü opel tarafından değiştirilen arkadaşlara benzer birşey oldu mu merak ediyorum?
Bunun yanısıra hazır seneler sonra opel servisine adım atmışken şu direksiyonun ağırlığını giderecek bir şey yapılabilir mi diye sordum. Yapmışlar(!!) lastik havalarını balon gibi yükseltmişler, aferim onlara, ben akıl edememiştim zaten!! İlk başta biraz hoş gibi oldu böyle biraz devam edeyim dedim 2 kere öndeki araca gömme bir kaç kere de yoldan çıkma tehlikesi atlatıp habire çekiş kontrolünü devreye sokunca oturduk gene normal seviyesine indirdik.