Opel aldığıma pişmanım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ßana pire için yorgan yakılıyomuş gibi geLdi yanLışmıyım ...

bence opelciler biraz titiz insanlar o yüzden en ufak bir sorunu abartıyolar buna kendimi de dahil ediyorum

opelin suçu yok bence ama sorun o serviste. o servisi opel e bildirmek lazım. çifte standarta karşıyım.

:kop: :kop: :kop:

Arkadaş servisle ilgili şikayetini söylüyor burakta özel servise git o zaman demiş..:kop:

Alemsin burak yaw..

Opel servisleri muazzam ve %100 müşteri memnuniyetine dayalı hizmetler verir..Siz yanlışlıkla Daf servisine falan gitmiş olmayın..Oplelde olmaz böyle şeyler çünkü :kop:

sevgili arkadaşım tepkine hak veriyorum ama bunu genelleme yapmamanızı isterim. her opel servisi aynı değildir. sizin agrasif bir zamanınıza denk gelmiş ve o anda aklınıza ilk gelen şeyi yapmışsınız. yemin etmişsiniz. bence bu denli ağır bir ceza vermeniz bence yersizdir. bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. belkide gideceğiniz diğer serviste ihtiyaçlarınızı karşılayamayabilir ama durumunuzu tatlı bir dille izah ederseniz açılmayacak kapı yoktur.

örnek vermek gerekirse; sanırım 3-4 gün önceydi. aldığım 2el aracımın kitapçığı için opel sitesinden iletişim formu gönderdim. ve opel m.hizmetlerinden bugün aradılar. yetkililere buradan teşekkür ediyorum, sizede bir daha bu tür olaylarla karşılamşmamanızı temenni ediyorum.

:kop: :kop: :kop:

Arkadaş servisle ilgili şikayetini söylüyor burakta özel servise git o zaman demiş..:kop:

Alemsin burak yaw..

Opel servisleri muazzam ve %100 müşteri memnuniyetine dayalı hizmetler verir..Siz yanlışlıkla Daf servisine falan gitmiş olmayın..Oplelde olmaz böyle şeyler çünkü :kop:

onun sebebi benden önce yazan arkadaşın tüm yekili servislerin böyle bir uygulamayı yapıyor olmasıdır.ben bilmiyorum o kişi öyle söyledi bende ozaman yetkiliye değil özel servislere götürün dedim.ayrıca bide şu yönden bakalım tabiki lpg yasal bir olay.ama her yasal şey heryere alınır diye bir olayda yok.adamların kuralı varsa buna diyecek birşey yok.kendi taktığını biliyor garantili iş yapmış.ama adam bilemezki sanayideki adamın nasıl taktığını patlarmı palamazmı?sisteme arıza verirmi biliyosunuzki bu işi 15 yaşında çocuklara bile taktırıyolar sanayide.oyüzden böyle bir önlem almışlar.ayrıca kapalı otoparklara girmeside yasak lpg nin kimse demiyor ruhsata işli yasal bişeydir diye...

benim arcımda lpg var özel servise gidiyorum hiç bişey demiyolar araba lpg olsa ne olurki sanki patlıcakmı orda zeten araba çalışırken benzinle çalışıyoo servisi şikayet etmek lazım

arkadaşlar hepiniz opel'in suçu ne demişsiniz?? yaw bi adam araba üretip satıyor ve yetkili servislik veriyorsa deneriminide yapmalı evet bence direkt opelin ayıbı!!!! kim tanır sarı çizmeli mehmet ağayı opel aldıysam muhattabıum opeldir.!!!

tabiki opel üretiyor iyi hoşta diyormu git başka yerde lpg taktır?tamam banada saçma geliyor ama adamın kuralıysa nediyebilirsin.paşa paşa razı olup özel servise götüreceksin eğer taktırıyosan dışarda lpgyi.bunu demek istiyorum.doğrumu değil ama koca bi firmayı suçlamak anlamsız bu konu yüzünden bunalr servislerin politikası.aynı garantide olan aracın sanayide parça değişimiyle garanti dışı kalması gibi bişey buda.kabullenip özel servise götürmek lazım...

Geri