ARkadaşlar 99-2004 yılları arasında 99 model Opel Vetra 2.0l 16V CD araç kullanmış birisi olarak Aracımızdan genel anlamda memnundum. Allaha şükür araçla hiçbir şekilde kaza geçirmedik. 2004 yılında aracımızı satarak yerine 2005model VW Passat exclusive aldık ve bu aracımızdanda memnunuz. Fakat önümüzdeki 1-2 ay içinde 99 Model Opel Vectra GT almak istiyorum. Şu an sitelerde deli gibi bu aracı ve genel olarak Opeli araştırıyorum ve açıkçası gözüm çok korktu. Özellikle şu airbag meseleleri beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı. www.sikayetimvar.com adresinde otomobil konusunda en çok şikayet Opele ait ve geneli airbag ve direksiyon kutusu problemleri. İşin ilginç ve bir o kadar ürküten tarafı isre adamlar kalkıp www.opelzede.com diye bir sayfa açmışlar ve opellerdeki airbag rezaletini gözler önüne sermişler birde bunu üzerine servis ve Opel Türkiyenin rezil cevapları beni bütün Vectra GT hayallerimi katletti. Sizce Opel Vectra GT B kasası bu yazılanlara rağmen hala güvenilir bir araçmı? Yıllardır tank gibi dediğimiz Opel araçları aslında yanlış bir düşüncemi?