Opel almak istiyorum fakat çok tedirginim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hi_cazz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARkadaşlar 99-2004 yılları arasında 99 model Opel Vetra 2.0l 16V CD araç kullanmış birisi olarak Aracımızdan genel anlamda memnundum. Allaha şükür araçla hiçbir şekilde kaza geçirmedik. 2004 yılında aracımızı satarak yerine 2005model VW Passat exclusive aldık ve bu aracımızdanda memnunuz. Fakat önümüzdeki 1-2 ay içinde 99 Model Opel Vectra GT almak istiyorum. Şu an sitelerde deli gibi bu aracı ve genel olarak Opeli araştırıyorum ve açıkçası gözüm çok korktu. Özellikle şu airbag meseleleri beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı. www.sikayetimvar.com adresinde otomobil konusunda en çok şikayet Opele ait ve geneli airbag ve direksiyon kutusu problemleri. İşin ilginç ve bir o kadar ürküten tarafı isre adamlar kalkıp www.opelzede.com diye bir sayfa açmışlar ve opellerdeki airbag rezaletini gözler önüne sermişler birde bunu üzerine servis ve Opel Türkiyenin rezil cevapları beni bütün Vectra GT hayallerimi katletti. Sizce Opel Vectra GT B kasası bu yazılanlara rağmen hala güvenilir bir araçmı? Yıllardır tank gibi dediğimiz Opel araçları aslında yanlış bir düşüncemi?

Arkadaşlar beni aydınlatmak isteyen yok mu?

2005 model Passat'ı satıp 99 model Vectra B almak biraz garip olur bence. Ben olsam yapmam öyle bir şey.

bencede passatı satıp 99 vectra makul bir karar değil

Opel alırken bunlar önemli...

bencede passatı satıp 99 vectra makul bir karar değil
:good:

bencede bu pek doğru bir karar olmaz ancak sizin koşullarınızı bilemeyiz,mecburiyetten böyle bir karar verdiyseniz zaten daha öncede sorun yaşamadan kullandığınız opele dönmenizde bence doğru bir düşünce,tabiki alacağınız aracın durumu ve daha önce nasıl kullanıldığıda önemli.sadece boya ve kaportada değişen parçalara önem vermemek gerekiyor,bence en az onlar kadar yürüyen aksamı,elektrik tesisatı,buji kabloları ve ateşleme sistemi ve elektronik parçalarınada iyi bir serviste baktırıp tech-2 cihazıylada sensör parametrelerine baktırmanız yani kapsamlı bir check-up yaptırmanız hem ileride oluşabilecek masraflar hemde güvenliğiniz için gereklidir.

opeldeki airbag problemine gelince bu sadece opelin değil diğer tüm markaların ortak şikayeti,ancak airbaglerin belli çalışma prensipleri var,emniyet kemerinin takılı olup olması,çarpışma açısı ve şiddeti gibi bazı parametreler var prosedür böyle işliyor.bu konuyla ilgili forumda değerli ustalarımızın önemli açıklamaları ve yorumlarını bulabilirsiniz...

yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama passatı satmayacağız. Opel Vectra GT'yi çok sevdiğim için ondan almak istiyorum. Passat duracak yani;)

yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama passatı satmayacağız. Opel Vectra GT'yi çok sevdiğim için ondan almak istiyorum. Passat duracak yani;)

ok. öyleyse herzaman için alın derim,çok keyifli arabadır...:good:

passatı saymayacaksanız eğer şiddetle tavsiye ederim b gt yi..bende sadece b2 war gt deil ama keyifli gt yi düşünemiyorum bile...

opele neden bu kadar çamur attıklarını anlayamıyorum yaw...

opele neden bu kadar çamur attıklarını anlayamıyorum yaw...

bende anlamış değilim ama işte duyunca insan tırsıyooo

Geri