Opel almak istiyorum fakat çok tedirginim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu opelzede yi ilk defa duydum ne kadar salakça bi site o öyle yhaa kesin ögrencilerin işidir kendini webmaster sanıp yapıyorlar web tabanları bu kadar ucuz olursa olacagı bu zaten önüne gelen sayfa acıyor...

Buda 2004 yılında satmış olduğumuz 99model Opel Vectra CD'nin fotoları. Hala açıp açıp bakıyorumm

358fotografos5.jpg

360fotografzd7.jpg

bence vectra da passatta iyi yani marka ve model olarak ben ikisini de seviyorum. alman sonuçta ama vw opelden biraz daha iyi sanırım en azından türkiyede verdikleri araç ve hizmet bazında konuşursak.

şu opelzede yi ilk defa duydum ne kadar salakça bi site o öyle yhaa kesin ögrencilerin işidir kendini webmaster sanıp yapıyorlar web tabanları bu kadar ucuz olursa olacagı bu zaten önüne gelen sayfa acıyor...

:alkis: :good:

Haklısın arabada bi sorun gören 4-5 kişi hemen site açıyorlar.Artık günümüzde sorunsuz bi araba bence yok yani...Airbaglerin çalışması konusunda zaten allah korusun o duruma araçla düşmeden yorum yapamazsın.Bence şans işi çünkü mekanik aksam muhakkak bi aksama yaşatır..

opele neden bu kadar çamur attıklarını anlayamıyorum yaw...

Pamuk ellerin cebe girmesi istenmediğinden.:p ;)

iyi olan her zaman karalanırrrr

boş ya o sikayetvar.com daki şikyatlerin çoğu zaten çoğunada opel cevap vermiş gerekli şekilde bunun dışında Corsa ve Astra da sınıfında en çok satan araçlar arasında bu yüzden sorun çıkartma bazında opel şikayetleri biraz fazla
bunun dışında Vectra B GT Astra G Coupe Bertone Astra F GSİ bunlar benim gözümde 10 numara araçlar para olsa bende durmam bunlardan birini alırım kesin
bence hiç düşünülmeden alınması gereken bi araç Vectra B GT
şunuda üzülerek söylemek istiyorum ki Türkiye bazında olaya bakıldığında Vw nin Opel den daha iyi olduğu gözüküyor ama ben buna katılıyorum Opel Türkiye ye gönderdiği araçlar Almanya,İngiltere vs. yerlere gönderdiği araçlardan daha kalitesiz ve donanım olarak çok daha yetersiz örnek olarak bi tane astra H ın içi
235x054a74n2ot2.jpg

ayrıca opelzede.com u inceledim de bence emniyet kemeri takılmadığı için Airbaglerle alakalı sorun yaşanmış çünkü emniyet kemerleri airbaglerle ortak bi şekilde çalışıyor vectra var bi tane takla atmış arabanın kabininde bişey yok ama içindeki vefat etmiş bunun tek sebebi bence emniyet kemerinin takılmaması

arkadaşlar cevaplarınız beni gayet aydınlattı. İnşallah buluruz güzel temz bir GT alırız. Ozaman ozamanda benim GT'yi konuşuruz burda. :D:D:D

Geri