Opel almak istiyorum fakat çok tedirginim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu opelzede yi ilk defa duydum ne kadar salakça bi site o öyle yhaa kesin ögrencilerin işidir kendini webmaster sanıp yapıyorlar web tabanları bu kadar ucuz olursa olacagı bu zaten önüne gelen sayfa acıyor...
bunlar hoş şeyler değil arkadaşım sen o adamın neler yaşadığını bilemezsin..belki kazada annesini babasını kaybetti ve bunun acısını çıkarmak için yaptı bu salaklık değildir. ayrıca her şeyide öğrencilere kesmemek lazım..

bunlar hoş şeyler değil arkadaşım sen o adamın neler yaşadığını bilemezsin..belki kazada annesini babasını kaybetti ve bunun acısını çıkarmak için yaptı bu salaklık değildir. ayrıca her şeyide öğrencilere kesmemek lazım..

elbette neler yaşadıgını bilemem fakat tutupta koskoca bir firmaya karşı tutum almakta iyi bir olay değil ölenleri varsa başları sagolsun bişey diyemeyiz başka fakat mahoni nin dediği gibi emniyet kemeri takmıyor sonra diyorki airbag acılmadı tabiiki acılmaz calısma prensibi var bunun mercedeste vur oda acılmaz herşeyin belli bir kuralı adabı usulü vardır.tamam acsı büyük olabilir fakat bir markayı bu kadar kolay karalamak mümkün olmamalı adamlar mühendisler ne yatırımlar yapıyor neleri ortaya koyuyorlar bir markayı bütün dünyaya satıyorlar o şirketten ve o şirketin yan bölümlerinde kaç milyon aile ekmek yiyordur hesaplaya bilirmisin.en basit karikatürleri gördüğüm anda sinirlendim cünkü airbag acılmamış Türkiyeden arıyorlarsa cumaya gitti falan yazmış bu ne demek bu kadar salakca bi yazı olamaz yhaa yapmayın.Ögrencilerle bir sorunum yok bende 3 sene önce ögrenciydim ama site kalitesinden ve basitliğinden dolayı böyle bir fikirim oluştu sanırımda hem fikir olan arkadaşlarda var bana;).Yoksa ögrenciler böyle boş beleş işlerle ugrasırlar gibi bir düşüncem yok...,

Keyifli forumlar....

site açmak o kadar kolay birşey ki, site açılan her konu ciddi olacak diye birşey yok. bende girip inceledim bu siteyi, bence de boş bir site, hiç bir anlam taşımıyor, sadece karalama amacıyla yapıldığını düşündürüyor.

üstelikde bu sözü, opel marka aracı kazada pert olmuş ve airbagları açılmamış bir insan olarak söylüyorum.herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır...

tamamdır arkadaşlar uzatmaya gerek yok kırmayın birbirinizi...

Bence de herkes herkesin düşüncesini beğenecek diye birşey yok karşılıklı takışma yerine bilgi paylaşımı çok daha faydalı olur insanlarda kimin haklı olduğunu daha net bir şekilde görebilirler veya göremezler.
mesela ben bu konuşulanlara göre: emniyet kemeri takmayıp açılmayan hava yastığı konusunda opeli suçlayan arkadaşları yanlış buluyorum. Fakat arabaasını ya da yakınlarını kaybeden insanların butür şeyleri yapabileceklerini de göz önünde bulundurup onlara çok yüklenmemek gerek.

meyve veren ağaç taşlanır
gerek modelleri gerek tasarımıyla gerek malzeme kalitesi gerekse fiyatıyla piyasadaki birçok arabayı kusura bakmayın açık ara farkla ezen bi marka bunları burda söylemim sebebi bir opel fanatiği olmam değil kendi arabamızı almadan önce opel in artılarını ve eksilerini diğer markalarla kıyasladık aradaki farkı gördüğümüz için vede mevcut bütçemizin mercedes bmw gidi üst sınıf araçlara yetmediğinden dolayı opel i tercih ettik gayette memnunuz bunun dışında trafikte kaldığımız birçok kötü durumdan kurtulduktan sonra iyi ki opel aldık dediğimiz çok oldu
bunlarıda geçtim trafikte 12 milyon un üzrinde araç varki bunların 1 milyonu opel olsa 581 şikayet hiçde fazla değil bence sonuçta kul yapısı Allah yapısı değil ki ömür boyu sorun çıkarmadan çalışsın vede şikayetlerin çoğu opel Türkiye nin sorumsuz tavrında dolayı kaynaklanıyor

abi konu neydi nereye geldi yaa...

bende senin hakında yazcam:cool: :cool:

al işte ben sana ne diyim yönetime hakkında şikayet yazıyorum haberin olsun.Seninle tartışmaya girmekle yanlış yapmışız hiç gerek yokmuş gösterdin kendini...

eğer airbag'in üstünde srs yazıyorsa kemer takılı olmadığı zaman açılmıyor yanılmıyorsam

yapmayın hocalar yaaa Mematibaş hocam senin yüzünden de birçok konu Off-Topic oluyo insanlar aradıkları bilgilere de ulaşamıyorlar opel le alakalı bi sorunun varsa opelden ötürü başına bişey geldiyse Opel sohbetleri ne bi konu aç seviyeli bi şekilde tartışalım sende bilgilen bizde bilgilenelim

Geri