opel anahtarsız giriş çıkış

savaş abi
orası muhakkak öyle de arabaya girip arabayı çalıştırmadan teyp dinlediğimizde aracı terkettiğimiz zaman kapı kilitiyle teyp de kapansa bence şahane olur

the İMAM

ben şöyle yapıyım o zaman devrede bitane boş uç bulunduruyum isteyen istedigi yere baglatsın isterse korna çaldırsın isterse teyp kapattırsın isterse ayna kapattırsın öyle yapalım olmazmı :)

ben şöyle yapıyım o zaman devrede bitane boş uç bulunduruyum isteyen istedigi yere baglatsın isterse korna çaldırsın isterse teyp kapattırsın isterse ayna kapattırsın öyle yapalım olmazmı :)

uzaklaşınca otomatik camları kaldırabilir :) yapılabilirse sadece yaz aylarında aktif hale getirilerek kapılar açıldığında camlarıda açabilir :) kesinlikle bende istiyorum bu anahtarsız girişi :D

Son düzenleme:

uzaklaşınca otomatik camları kaldırabilir :) yapılabilirse sadece yaz aylarında aktif hale getirilerek kapılar açıldığında camlarıda açabilir :) kesinlikle bende istiyorum bu anahtarsız girişi :D

bi yapalım baglayalım bakalım sorunsuz sıkıntısız çalışınca projelerde paylaşcam malum anahtarsız giriş çıkış ufak bi hata bi sorun kendi kendine kapıları filan açar kapatır mazallah.

güzel düşünce ,devam süleyman devam :)

abi eğer halledebilirsen(inşallah halledersin )istiyorum :)

Geri