Ynt: OPEL Araç Aldığım Günden Beri Arıza Veriyor!
[/quote]
Hayır siz suçlu değilsiniz. Ancak bu güne kadar 17.000 km boyunca hiç aracınızı ön takım ayarına soktunuz mu? Sanmıyorum (Bu sizin için değil genel anlamda çoğu kişi için böyle Otomobil, alınıp yağı suyu yakıtı konulup hadi binelim denilecek bir eşya değildir Ben her 1000 km de bir öndüzen ayarına sokarım aracımı yıllardır Burada suçlu aramaktansa kendi aracımın ve cebimin sağlığını düşünürüm) İşte burada suç servisinizin Peki siz bu kadar sorun yaşarken farklı servislere gittiniz mi? Eğer hep aynı servisle muhatap oluyorsanız buradaki suç da, suç demeyelim de saflık da sizin Her servis işinin uzmanı diye bir kural sizce var mı?
ben servis elemanı, ustası değilim bankacıyım...Servis ten çıkmayan biriyim ve her servise gittiğimde servis danışmanı ve servis müdürüne özellikle şu aracı güzel bir test edip verin diyorum yine biliyorum karşıma bir sorun daha çıkacak ama servis teki arkadaşlar da sağolsun hiç bir sorun yok deyip veriyor söylermisin rot ayarları bir günde bozulup lastik içlerini bir günde mi eritecek ben mal sahibiyim ve ben suçluyum öyle mi?fatsoy link' Alıntı:[quote author=eketen link=topic=2031.msg42255#msg42255 date=1312657120]
Bu her nekadar sorun olsa da araç ile ilgili aracın sorunu değil. Hangi araç olursa olsun isterse 300 bin liralık araçta bile olabilecek bir problem Düştüğünüz çukurdan yolların bozukluğundan rot ayarlarınız bozulup bu şekilde farkedilmeden kullanımdan kaynaklanabilecek bir dert.
[/quote]
Hayır siz suçlu değilsiniz. Ancak bu güne kadar 17.000 km boyunca hiç aracınızı ön takım ayarına soktunuz mu? Sanmıyorum (Bu sizin için değil genel anlamda çoğu kişi için böyle Otomobil, alınıp yağı suyu yakıtı konulup hadi binelim denilecek bir eşya değildir Ben her 1000 km de bir öndüzen ayarına sokarım aracımı yıllardır Burada suçlu aramaktansa kendi aracımın ve cebimin sağlığını düşünürüm) İşte burada suç servisinizin Peki siz bu kadar sorun yaşarken farklı servislere gittiniz mi? Eğer hep aynı servisle muhatap oluyorsanız buradaki suç da, suç demeyelim de saflık da sizin Her servis işinin uzmanı diye bir kural sizce var mı?