bir sürü aksilikten sonra oğlum için aldığım Corsa d 1.2 essentia aesytronic arabamız nihayet bu gün geldi.
akşam üzeri arabanın mumu yıkanırken şöyle bir üstünkörü baktım; bir önceki 2007 corsa d dizel arabadan çoğu malzeme ve teferruat daha kalitesiz.
yarın arabayı hayırlısı ile teslim alacağım ve nelerle karşılaşırız bilmiyorum ama ilk gözüme çarpanlar;
--bu güne kadar bütün corsalarda continental conti ecocantct 3 lastik gelirdi benim arabanın ayağında polonya üretimi goodyear GT3 var ve bu lastiği ilk defa görüyorum.
--öndeki opel ambleminin olduğu sözde kromaj parça krom kaplanmış kalitesiz görünen plastik. eskisi ile arasında dağlar kadar kalite farkı var.
--jant kapakları öncekilerden daha kalitesiz
--koltuk kumaşında ve tavan döşemesinde kalite farkı var.
--klima dügmelerinde kalite farkı var
--kapılardaki sacın katlama yerlerindeki macun ve boya biraz özensiz olmuş.
ilk gözüme çarpanlar bunlar. astra clasiclerde kaliteyi düşürmüşler derken
corsanında bir sürü parçasını daha basit yapmışlar.
opel artık kendi ipini kendisi çekmeye başladı, zaten servisler rezalet bir de arabalar rezalet olmaya başlarsa gerisini siz düşünün.
arabayı alırken ektra olarak 2 numara orta açık diye geçen Lumar cam filmi, orjinal GM kauçuk paspas, park sensörü ve çelik kartel koruma almıştım.
geriye bir bagaj havuzu kalmıştı onu da internetten aldım.
yine interneten ARMSTER marka kolçak siparişi vermiştim, basit bir ürün olduğu için iade ettim.
oğlum artık eksizsiz kazasız, belasız kullansın diyelim.
akşam üzeri arabanın mumu yıkanırken şöyle bir üstünkörü baktım; bir önceki 2007 corsa d dizel arabadan çoğu malzeme ve teferruat daha kalitesiz.
yarın arabayı hayırlısı ile teslim alacağım ve nelerle karşılaşırız bilmiyorum ama ilk gözüme çarpanlar;
--bu güne kadar bütün corsalarda continental conti ecocantct 3 lastik gelirdi benim arabanın ayağında polonya üretimi goodyear GT3 var ve bu lastiği ilk defa görüyorum.
--öndeki opel ambleminin olduğu sözde kromaj parça krom kaplanmış kalitesiz görünen plastik. eskisi ile arasında dağlar kadar kalite farkı var.
--jant kapakları öncekilerden daha kalitesiz
--koltuk kumaşında ve tavan döşemesinde kalite farkı var.
--klima dügmelerinde kalite farkı var
--kapılardaki sacın katlama yerlerindeki macun ve boya biraz özensiz olmuş.
ilk gözüme çarpanlar bunlar. astra clasiclerde kaliteyi düşürmüşler derken
corsanında bir sürü parçasını daha basit yapmışlar.
opel artık kendi ipini kendisi çekmeye başladı, zaten servisler rezalet bir de arabalar rezalet olmaya başlarsa gerisini siz düşünün.
arabayı alırken ektra olarak 2 numara orta açık diye geçen Lumar cam filmi, orjinal GM kauçuk paspas, park sensörü ve çelik kartel koruma almıştım.
geriye bir bagaj havuzu kalmıştı onu da internetten aldım.
yine interneten ARMSTER marka kolçak siparişi vermiştim, basit bir ürün olduğu için iade ettim.
oğlum artık eksizsiz kazasız, belasız kullansın diyelim.