opel asta dosemesız koltuksuz cıplak iç halı

anjelotkral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Bu arabayı neden bu hale sokmuşlar ki =)

Off tam yalitim yapmalik, torpidoyu da soktumu tamamdir.

Tapatalk Pro

Off tam yalitim yapmalik, torpidoyu da soktumu tamamdir.

Tapatalk Pro

Aynen Alican ilk resmi gördüğümde ilk aklımdan geçen şey o oldu. Temiz bir yalıtım işi bu sökülmüş araca cuk diye otururdu yeminle.

:) gorunce kendi aracima yaptigim zaman geldi aklima.

Tapatalk Pro

:) gorunce kendi aracima yaptigim zaman geldi aklima.

Tapatalk Pro

Benim 1979 model reno biliyorsundur sanırım bende boya ve kaporta işlerinden sonra kendim içini döşedim. Tam 1 aylık zamanımı aldı ve araç bana teslim edildiğinde aynı resimde olduğu şeklinde idi :D

Ama o kadar emek verdim ki araç içeri hiç ses almıyor idi :D

Benim 1979 model reno biliyorsundur sanırım bende boya ve kaporta işlerinden sonra kendim içini döşedim. Tam 1 aylık zamanımı aldı ve araç bana teslim edildiğinde aynı resimde olduğu şeklinde idi :D

Ama o kadar emek verdim ki araç içeri hiç ses almıyor idi :D

Hakkaten fark ediyor abi helal olsun sana :) , ben calisirken bir de bununla ugrasinca yaklasik 3 ay surdu :) Ama kesinlikle degdi.

Tapatalk Pro

Hakkaten fark ediyor abi helal olsun sana :) , ben calisirken bir de bununla ugrasinca yaklasik 3 ay surdu :) Ama kesinlikle degdi.

Tapatalk Pro

Aynı fikirdeyim kendin yaptığın da daha dikkatli daha titiz çalışıyorsun baştan savma olmuyor ilk önce zift ile içini komple boyadım sonra ziftli keçe ile komple en ufak ayrıntısına kadar kapadım. Daha sonra komple halısını değiştirdim. Ama zevkli oluyor biraz pis gibi olsa da yapılan iş sonradan iyi ki yapmışım diyor insan.

Aynı fikirdeyim kendin yaptığın da daha dikkatli daha titiz çalışıyorsun baştan savma olmuyor ilk önce zift ile içini komple boyadım sonra ziftli keçe ile komple en ufak ayrıntısına kadar kapadım. Daha sonra komple halısını değiştirdim. Ama zevkli oluyor biraz pis gibi olsa da yapılan iş sonradan iyi ki yapmışım diyor insan.

Dedigin gibi Nadir abi bende baya emek ve vakit harcadim. Yazin sicaginda bir de sanayi tipi fonle cok ter akittim. Insan kendi isini kendi halledince her seye degiyor.

Tapatalk Pro

Geri