opel asta dosemesız koltuksuz cıplak iç halı

Benim 1979 model reno biliyorsundur sanırım bende boya ve kaporta işlerinden sonra kendim içini döşedim. Tam 1 aylık zamanımı aldı ve araç bana teslim edildiğinde aynı resimde olduğu şeklinde idi :D

Ama o kadar emek verdim ki araç içeri hiç ses almıyor idi :D

Dükkan açalım abi sana, nadir usta oto yalıtım yaparız :D Sloganımız "alayınızı yalıtırız " :D

Mert hiç sorma uzunca bir zaman motor tamiri yaptım. Şu anda elimde olan alet edavat ile rahat dükkan açarsın :D

nadir abi hergün ayrı bi tribe sokuyon beni :D:D
motorculuk yaptım takı taklavat var diyon gidiyon devlet dairelerinde çalışıyon....

gel sanayicilik yapalım tükkanın adını motorrcu nadir koyalım,bitane bmw alıp iş bitince içip içip sanayinin içinde yanlayalım :):)

bide bunu bu hale getirmenin adım adım fotoğrafları vardı bir zamanlar yabancı bir forumda.şimdilerde lazım ama bulamıyorum :( bilen varmı yada elinde fotografları olan? özellikle gtc için olursa daha bi makbule geçer. gtc nin arka yan döşemeler nasıl çıkıyor bir türlü bulamadım...

nadir abi hergün ayrı bi tribe sokuyon beni :D:D
motorculuk yaptım takı taklavat var diyon gidiyon devlet dairelerinde çalışıyon....

gel sanayicilik yapalım tükkanın adını motorrcu nadir koyalım,bitane bmw alıp iş bitince içip içip sanayinin içinde yanlayalım :):)

Ahan da tamirci ben :D

tamirci.jpg

O zaman yaşlanmışım yaw şimdi daha genç duruyorum hehehehe

Ruhun genc abi dis gorunusun onemi yok. Yer neresi ?

Tapatalk Pro

Kırşehir Kaman :) hey gidi günler hey. Yaz demez kış demez ekmek parası diye yapmadığımız kalmadı yaw. Şimdi iki vida sıkıyorum ellerimin içi patlıyor eskiden yağdan pislikten çıkmazdı :)

Nadir abi emekliliği bekleyecenmi yoksa hemen istifayı basıp açıyomusun dükkanı :D Foruma yeni sponsor geliyor :D

Geri