- Konuyu Başlatan
2010 Model Makyajlı Auris
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toyota auris iyi bir araç olabilir ama bana göre astra h ile yan yana park bile edilemez değil karşılaştırma...
Bu karşılaştırmalar zaten hikaye. Testler falan. Gidip kendin kullanıp göreceksin arkadaş. O makyajlı arka görüntü spor versiyon herhalde Yiğit. Çift egzoz, kabarık tampon falan var.auris makyajla dahada güzel olmuş. Özellikle arkası.
Bu karşılaştırmalar zaten hikaye. Testler falan. Gidip kendin kullanıp göreceksin arkadaş. O makyajlı arka görüntü spor versiyon herhalde Yiğit. Çift egzoz, kabarık tampon falan var.
Japon arabaları insanda güven uyandırıyor. Yani arıza yapmama konusunda. Ama o kağıt gibi kaportayı gördükçe insanı kendinden soğutuyor. Ne yapalım. Sorun çıkarsın, yolda kalsın, yine Alman'ları seviyorum.
Hakikaten haklısın ya ne göz var bende deAbi o gördüğüm delikler egzoz değil. Kedi gözü. Spor versiyon olabilir ama yinede güzel. ama tabiki alman her zaman.
Mesajı değiştirdim, sen de siler misin alıntından? Tepki gelebilirTercih meselesi abi.